To je to što me zanima!

Punđom u trenu do seksi glamura i profinjenosti

Ležerna, opuštena ili seksi zategnuta punđa dat će licu profinjen i romantičan izgled, a idealna je za posebne, svečane prigode, ali i za svaki dan
Vidi originalni članak

Besprijekoran i glamurozan izgled postići ćete nanesete li na kosu gel, začešljavajući je pritom prema natrag. Zatim zabacite glavu prema dolje tako da kosa padne preko lica, skupite je i zavežite u čvrst, visok konjski rep. Čvrsto omotajte kosu oko korijena repa, a višak ugurajte unutar punđe. Sve učvrstite ukosnicama te dodajte još gela ili laka za kosu kako biste dodatno osigurali frizuru.
Ležerna opuštena ili klasična, zategnuta punđa dat će licu profinjen, seksepilan i pomalo romantičan izgled, a idealna je za svečane prigode i svaki dan.

>> Ležernu, pomalo razbarušenu punđu dobit ćete tako da najprije kosu, dio po dio, začešljate unatrag. Nakon što je sva kosa začešljana, zavežite je u rep, a kraće pramenove oko lica ostavite da slobodno padaju. Stražnji dio kose opušteno uvijajte u smotuljak, koji ćete potom učvrstiti ukosnicama. Možete i isplesti pletenicu, uviti je oko korijena repa te učvrstiti.

>> Kako biste postigli volumen na tjemenu i duž linije rasta kose, suhu kosu pri korijenu poprskajte sprejem za volumen. Zabacite glavu prema dolje te kosu nekoliko minuta sušite sušilom. Veći volumen omogućit će lakše oblikovanje punđe.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare