To je to što me zanima!

'Putuj sa mnom i snimaj me, to plaćam 335.000 kn mjesečno!'

Milijunaš Lepre napominje da je za pozicije na kojima on zapošljava najvažnija fleksibilnost, odnosno da mu se osoba može pridružiti u njegovom, kako kaže, 'ludom rasporedu'
Vidi originalni članak

Mladi australski milijunaš Matthew Lepre (26) nedavno je na društvenim mrežama objavio oglas u kojem je tražio kandidata za, kako sam kaže, 'najbolji posao na svijetu' - mjesto njegovog osobnog asistenta čija je zadaća pomoći mu na čestim putovanjima Europom i SAD-om, fotografiranje na različitim lokacijama i objavljivanje priči i fotki na njegovim profilima na društvenim mrežama.

Osnivač Ecom Warrior Akademije u svom je oglasu napisao da su jedini uvjeti za taj posao "valjana putovnica, smisao za fotografiju i mogućnost da se u svakom trenu sve ostaviti i krenuti s njim na put.

Suprotno milijunaševom očekivanjima kandidata nije bilo jednostavno naći, a odaziv nije bio velik kakvom se Lepre nadao - no nakon nekoliko mjeseci upornog online oglašavanja i intervjuiranja potencijalnih kandidata zaposlio je bivšu studenticu mode i dizajna Lyannom De Assis.

'I CELULIT I OŽILJCI' Influencerica Karina Irby: Sve prirodno je lijepo, čak i mane

Sada pak želi povećati svoje osoblje, pa traži i osobnog fotografa i nudi mu plaću od 50.000 dolara ili 335.750 kn.

- Moje se poslovanje širi i izvan očekivanog  pa trebam ljude i za neka druga područja, posebno fotografa. Zato pozivam zainteresirane da mi se jave  - rekao je Lepre, a napominje i kako je najvažnija karakteristika potencijalnih kandidata " fleksibilnost, odnosno mogućnost da mu se bilo kad pridruže u njegovom ludom rasporedu", koji ga kako ističe bilo kad može odvesti bilo gdje.

UNUTRAŠNJI GLAS Ovo je pet znakova da očajnički trebate vrijeme samo za sebe

- Prije nekoliko tjedana su me s jedne od vodećih TV postaja u Milanu zamolili da dođem na intervju pa sam odmah sve ostavio i uskočio u avion za drugu stranu svijeta - objašnjava poduzetnik kojemu je sjedište trenutno u Sidneyu, a bivša studentica koju je nedavno zaposlio kaže da se ona prijavila jer je već radila u PR industriji i u izboru sadržaja za društvene mreže.

- On nudi savršen posao jer mogu putovati i imati najbolje od oba svijeta; privatnog i poslovnog - objasnila je nedavno za News.com.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Aron3 21.12.2019.

    Ja čekam Kolindin natječaj za 8.000 E

  • BlackRaven 21.12.2019.

    Trazim kucnu pomocnicu, placa po dogovoru , stan i hrana osigurani. Mora bit mlada, zgodna, htjet radit SVE sto joj se kaze. To je taj tip "oglasa za posao"...

  • BlackRaven 21.12.2019.

    Prijevara snova. Lik placa za pro fotografa sicu, koji mu treba bit na rasploganju 24/7 i donijet svoju opremu, kamere, dronove i sve koji kostaju vise nego ta njegova godisnja placa. Koji zidov. A sto mislite zasto nema bas zainteresiranih za taj posao ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare