To je to što me zanima!

Rasplesane resice za dinamiku s potpisom Bottega Veneta

Talijanski brend poznat po statement torbama donosi stilsku dinamiku u znaku resica koje čine ne samo siluetu torbi, već i haljina koje kao da plešu oko tijela i simboliziraju mekoću pokreta
Vidi originalni članak

Daniel Lee, autor Bottega Veneta kolekcija, potpisuje trenutnu IT torbu, takozvanu Pouch. To je ona mekana koju pod rukom nose brojne street-style zvijezde, a sada im predlaže nešto novo. Pripremio je novo poglavlje i na milanskoj pisti otkriva resice kao mega slavni element za sljedeću sezonu. Uz to donosi odjevni minimalizam u znaku kaputa i sakoa te uskih haljina koje resicama prate njegove nove torbe.

Zašto sve ne bi bilo u tonovima susjednih boja, jer to znači sklad, poručuje novim kreacijama sve poznatiji modni autor Daniel Lee. Koristi super-popularnu boju bijele kave koju je osvježio sunčanom žutom. Osim divne torbe, tu je i zanimljivi dvobojan kaput.

Tekstura pletenih kožnatih traka na torbama prepoznatljiv je dizajn kuće Bottega Veneta. U novoj varijanti nalazi se u okruglastoj formi s tonovima neutralnih boja. Bazične haljine, osim resica, imaju i sjajnu plohu optočenu sitnim šljokicama.

Od značajnih modnih dodataka tu su i uske čizme inspirirane grunge stilom i male torbice kompaktnog oblika. Trakaste haljine za večer dolaze u formi dugačke veste koja će se svidjeti disko kraljicama željnima odmora od uskih kreacija.

Malu crnu pletenu torbicu, još jedan model torbice koja tako lijepo sjeda u ruci, zasjenile su rumena glamurozna haljina i čizme inspirirane ribičijom. Neki dizajneri naprosto znaju i umiju osmisliti neočekivane formule, a opet ih učiniti atraktivnim i nosivim. Kombinacija gume i šljokica naprosto je fantastična.

Prijedlog za one koje sa sobom nose sve što treba i ne treba. Kad je riječ o brendovima koji imaju apsolutno sve dimenzije torbi, to je definitivno Bottega Veneta. Kod njih je riječ ne samo o raznolikosti ovog modnog dodatka, već i bojama i apsolutnoj kvaliteti starog dobrog talijanskog dizajna.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare