To je to što me zanima!

Raspuštena i jednostavna kosa, a cilj je izgledati što prirodnije

Mega zvijezde crvenog tepiha biraju jednostavnost i klasiku. Raspuštena kosa podijeljena na sredini ili na stranu, punđe i visoki repovi vladali su svečanom dodjelom američkih nagrada Screen Actors Guild.
Vidi originalni članak

Crveni tepih dodjele Screen Actors Guild nagrada otkrio je naklonost gotovo dnevnim frizurama, s njegovanom kosom u svijetlim, toplim tonovima. Iako je uglavnom riječ o bazičnim formama, neke dame ukrasile su kosu skupocjenim, kristalnim ukrasima. 

Charlize Theron zalizala je kosu prema iza, no na razdjeljku je blistao skupocjeni ukras, jer, kako je izjavila novinarima na crvenom tepihu, nije stigla kod frizera da joj sakrije izrast. Pa je na kosu stavila svoju Tiffany narukvicu koja košta oko 15.000 dolara.

Jedna od najvećih zvijezda, Jennifer Aniston i inače bira raspušteno i uredno, s naglaskom na svoje prepoznatljive medene pramenove.

Slično je kosu složila i Jennifer Garner, no njezina je tekstura drugačija i gušća te ima prirodne blage valove.

I Nicole Kidman ovoga je puta raspustila kosu, s razdjeljkom na stranu. Glumica inače često bira frizure inspirirane zlatnim dobom Hollywooda. 

 

Punđa ili rep s razdjeljkom bila je jedna od najviđenijih, ipak je riječ o klasičnoj frizuri koja s malim šiškama na sredini licu daje dozu nježnosti. Par pramenova lijepo uokviruje lice te ga vizualno čini užim.

Svaka na svoj način isfurala je ovu frizuru: Margot Robbie, Jennifer Lopez i Renee Zellweger, s time da je Renee imala više razbarušenu varijantu.

Catherine Zeta Jones svoju je dugu smeđu kosu podigla visoko iza, sa zalizanim prednjim djelom.

I Michelle Williams je imala ukras, no na stranu, te je zalizanu kosu prebacila na drugu stranu, što je još jedna popularna, doduše vrlo dnevna i nosiva fina frizura.

Na stranu je gotovo zalizani bob imala i Reese Witherspoon, jedan dio kose zataknula je iza uha. Ovakav klasičan bob jedan je od trendova godine, sve više dama bira ovakvu frizuru jer nije komplicirana za održavanje te je, očito, praktična za sva događanja, ma koliko ona svečana bila.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 22.01.2020.

    Super, to mi je najdraže

  • Lenard 21.01.2020.

    Ko o čemu - žene o prirodnosti... Majko mila..

  • MOC JE U ZNANJU 21.01.2020.

    Kod nas je običaj kada se ide na neku zabavu , svadbu , itd , obavezna je poseta frizeru , dok gledam ovaj svetski džet set , oni su toliko neoptećeni sa tom kosom . Dovoljno je da je operu i puste , pa kakva im bude .

Komentiraj...
Vidi sve komentare