To je to što me zanima!

Razbijanjem starih odgojnih zabluda podignite sretno dijete

Na predavanju 'Zašto ljubav boli?' Kuljiš razotkriva nesvjesne mehanizme koji vladaju našim doživljavanjem partnera, drugo predavanje posvetio je roditeljima
Vidi originalni članak

Tomislav Kuljiš, autor programa “Roditeljstvo i rani razvoj” te “Osobni razvoj”, održava dva iznimno praktična i emocijama prožeta predavanja koja odgovaraju na životno najvažnija pitanja – kako podići sretno dijete i zašto ljubav boli?

Predavanje “Kako podići sretno dijete?” razbija zastarjele odgojne zablude te pomaže roditeljima sagledati svijet iz djetetovih očiju da bi olakšali roditeljstvo i obogatili djetinjstvo. Namijenjeno je roditeljima, ali i svima koji žele doznati kako rani razvoj određuje život djeteta i buduće odrasle osobe.

Na predavanju “Zašto ljubav boli?” Kuljiš razotkriva nesvjesne mehanizme koji vladaju našim doživljavanjem partnera, određuju naše nesvjesne reakcije i često nas vode u probleme, a da toga nismo svjesni. Iako nas osvještavanje podsvjesnih obrazaca funkcioniranja ostavlja zatečene i zgranute, zapravo tek tada dobivamo pravu moć za transformaciju i unapređenje ljubavnog odnosa. Više pročitaj OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare