To je to što me zanima!

Razgalili internet: U psećem vrtiću štenci spavaju kao bebe

Centar Puppy Spring 'mališanima' nudi i niz igara i vježbi čime ih uče poslušnosti i socijalizaciji sa drugim psima i sa ljudima. Sve te aktivnosti ih iscrpe pa je od 14:00 do 15:30 sati popodnevni odmor
Vidi originalni članak

Dnevni boravak ili vrtić za štence Puppy Spring u Gyeonggi-dou u Južnoj Koreji redovno objavljuje slike ovih preslatkih mališana, a te fotografije svaki put razgale sve koji ih vide. 

Ova se ustanova brine o psima starijim od 12 tjedana, a vlasnici ih tu ostavljaju kad idu na posao ili moraju nešto obaviti, pa im ne mogu pružiti svu potrebnu pažnju.

SAVRŠEN SPOJ Otkrijte koji pas najbolje ide uz vašu osobnost po horoskopu

Budući da mnogi od njih rade puno radno vrijeme, previše su zauzeti za brigu o svojim malim kućnim ljubimcima tijekom dana pa su takvi objekti u Koreji sve popularniji, a 2017. se prvi takav vrtić/hotel otvorio i kod nas, na Zagrebačkom velesajmu.

- Svaki dan imamo rezervirana mjesta za 30 pasa - rekao je glasnogovornik Puppy Springa za portal Bored Panda, a dodaje i da štenci imaju i igralište gdje se druže kad nije vrijeme popodnevnog spavanca. 

Centar Puppy Spring 'mališanima' nudi i niz igara i vježbi s čime ih uče poslušnosti i socijalizaciji sa drugim psima i s ljudima - a kako sve te aktivnosti životinjice brzo iscrpe, dobar je kadar najlakše uhvatiti kad legnu od 14:00 do 15:30 sati - u vrijeme grupnog popodnevnog odmora.

NJEMU ZA LJUBAV Božićna čestitka: 17 jazavčara pozira vlasniku poput 'profića'

Cijena za boravak psa u ovakvom centru varira i ovisi o nekoliko faktora, najviše o vremenu koje psi tamo provode. A dok štenci odmaraju i zaposlenici dobiju priliku za odmor - no to vrijeme često iskoriste obično kako bi snimili nekoliko preslatkih fotki.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 27.12.2019.

    Zar niste primjetili da su i oni živa bića i da im treba pružiti toplu ruku da vam se više raduju kada dođete kući nego i jedan ukućanin.

  • Bljah 27.12.2019.

    Pa i psi su bebe zar ne.. Idu mi na živce ljudi koji uspoređuju djecu i pse u negativnom kontekstu... Čemu takve zlobne primjedbe..

  • Zlatan.balkanac@gmail.com 27.12.2019.

    I moj ima svoj krevetic Ima iza ulaz napravio od cjevi i kroz cjev uđe ispod dekice samo mu glava viri i uživa bolje nek ja

Komentiraj...
Vidi sve komentare