To je to što me zanima!

Razvod je izgledniji za one koji su živjeli zajedno prije braka

Sve se više parova odlučuje na suživot, a u brak stupaju nakon tri i pol godine zajedničkog života, međutim, upravo oni imaju veću vjerojatnost da će se razvesti
Vidi originalni članak

Parovi koji žive zajedno prije braka, imaju 45 posto veću vjerojatnost da se razvedu od onih koji sa zajedničkim životom pričekaju do vjenčanja, otkriva studija kršćanske neprofitne organizacije Jubilej centar iz Velike Britanije. Sve je više parova koji se odlučuju na suživot, a u brak stupaju nakon tri i pol godine zajedničkog života. No iz udruge ističu da je takav oblik veze danas sve krhkiji. 

- Unatoč popularnosti suživota i odnosa prema braku, veze koje počinju s razdobljem prethodne izvanbračne zajednice su sklone razvodu. Parovi koji nikada ne uđu u brak skloni su prekidu do pete godine života njihova izvanbračnog djeteta - dodaju stručnjaci John Hayward i Guy Brandon. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Pinky28 02.09.2011.

    Zanimljivo da je do takvog zaključka došla "neprofitna"KRŠĆANSKA studija......hmmm kako me to čudi...inače oni se zalažu za divlji brak :S .....

  • corona 31.08.2011.

    ma fack off s tim glupostima...niste imali niš pametnije za napisat!!!

  • 31.08.2011.

    sve su to samo nagadjanja..svaka je veza po sebi individualna..pa zar postoji bolji način da nekog upoznaš i vidiš da li uopće imate nešto zajedničko "osim naravno kemije" nego da živite neko vrijeme zajedno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare