To je to što me zanima!

Recept dana: Za desert poslije ručka - fini čokoladni mousse

Kuharica Mary Kljajić pokazala je kako radi svoj čokoladni mousse, neodoljivu slasticu koja se pravi brzo i lagano, a otkrila je i kako da bude savršeno pjenast
Vidi originalni članak

Važno je kako se sastojci za mousse miješaju da bi on ispao pjenast i prozračan, a iz hladnjaka bi ga trebalo izvaditi oko pola sata prije posluživanja, da malo omekša, objasnila je Mary.

Detaljnu pripremu i količinu sastojaka pogledajte na Kuhari.com.

U suradnji s Kuhari.com redovito ćemo objavljivati video recepte profesionalnih i amaterskih kuhara. 

Dobar tek!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • jeja545 24.10.2011.

    ne stavljaju se cijela jaja , vec samo zutanjak !!!

  • terez 23.10.2011.

    Sirova jaja... Salmonela... Moglo je i bez njih?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare