To je to što me zanima!

Recept za hrskave pileće štapiće iz pećnice - savršeni za večeru

Isprobajte različite recepte i umake. Možete pozvati prijatelje i iskušati se u kulinarskom kućnom natjecanju. Uz ovu poslasticu svakako ne zaboravite poslužiti pomfrit
Vidi originalni članak

Pojedite malo hrskavih, pohanih pilećih štapića! Odite do obližnjeg restorana brze hrane i počastite se! Ako ste dovoljno odvažni, okušajte se u prženju kod kuće.

POGLEDAJTE VIDEO o fast foodu El Patron:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Isprobajte različite recepte i umake. Možete pozvati prijatelje i iskušati se u kulinarskom kućnom natjecanju. Uz ovu poslasticu svakako ne zaboravite poslužiti pomfrit.

Donosimo vam zgodan recept:

Recept za hrskave pileće štapiće iz pećnice

Sastojci: 200 g krušnih mrvica 170 g majoneze 900 pilećih prsa bez kostiju sol, papar  talijanska mješavina začina po želji

Priprema: Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Obložite lim papirom za pečenje, rasporedite krušne mrvice i pecite ih 3 - 4 minute, dok ne poprime zlatnu boju. Ostavite mrvice sa strane da se ohlade pa ih pomiješajte sa začinima.

ZA PRSTE POLIZATI Zaboravite na dijetu i brojanje kalorija, počastite se hot dogom po receptima slavnih kuhara

Pileća prsa narežite na filete, lagano posolite i umočite u pripremljenu majonezu. Potom svaki filet piletine uvaljajte u krušne mrvice pomiješane sa začinima i rasporedite po limu prekrivenom papirom za pečenje. 

Pecite u zagrijanoj pećnici 15-20 minuta. Poslužite s prethodno pripremljenim umacima!

*recept je preuzet s portala gastro.24sata.hr 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare