To je to što me zanima!

Recept za ruski napitak koji pomaže kod gripe i upale grla

Zimsko vrijeme i temperature u minusu idealne su za dobivanje gripe ili prehlade. Ako se želite čim prije izliječiti isprobajte ovaj napitak od klinčića, hrena i meda za brže ozdravljenje
Vidi originalni članak

Ruski napitak protiv gripe i upale grla

U ovom napitku ključan sastojak je klinčić. On je izuzetno dobar kod smirivanja upala, uništavanja bakterija, te liječenju upala usne šupljine i grla. Ako vas je uhvatila prehlada ili samo želite pojačati imunitet, isprobajte ovaj ruski napitak i uživajte u njegovim blagodatima. Također, znanstvenici su potvrdili djelotvornost ovog ruskog narodnog napitka protiv prehlade i upale grla. 

Sastojci ovog napitka su: 

  • 2 dcl tople vode
  • 1 čajna žličica svježeg naribanog hrena
  • 1 čajna žličica mljevenih klinčića
  • 1 čajna žlica meda 

Priprema: U čaši tople vode pomiješajte sastojke i lagano pijte. Povremeno promiješajte, da se hren ne slegne, piše Alternativa za Vas.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • strikan2 29.01.2020.

    Drugi ruski narodni napitak protiv viroze (isprobano i radi): 2dl toplog mlijeka, žličica meda i žličica sode bikarbone. To popijete navečer, dobro se zamotate i iznojite preko noći i sutra ujutro na posao bez problema...

  • ..D a r k w o o d.. 05.01.2020.

    Ima li autor članka medicinsku licencu?? Doktori, struka, kažu da je davanje javnih zdravstvenih savjeta bez liječničke licence NADRILIJEČNIŠTVO, barem su tako novinari i sva kamarila napala Pernara radi savjeta o vitaminu C u doba viroza kada svaka bakica i i doktor preporučaju vitamin C a on je samo prenio spoznaje kemičara NOBELOVCA koji je istraživao vitamin C dakle ne svoje mišljenje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare