To je to što me zanima!

Recepti za Noć vještica: Peku se hrenovke mumije i strašna pizza

Prigodni ukras za Halloween nije samo kora bundeve - to može biti i sama hrana. Tako se za Noć vještica mogu napraviti čudovišni sendviči, salata i drugo
Vidi originalni članak

Noć vještica posebno je interesantna mališanima, a osim ukrašavanja bundeve zabavno može biti i u kuhinji.

POGLEDAJTE VIDEO (Izrezbarite bundevu):

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izrezbarite li bundevu, svakako sačuvajte njezinu sočnu unutrašnjost za raskošne delicije. No prigodni ukras za Halloween nije samo kora bundeve - to može biti i sama hrana.

KREATIVAN HOBI Mama svaki dan u listopadu izrađuje kostime za Noć vještica svojoj djeci - pregenijalni su!

Tako se za Noć vještica mogu napraviti čudovišni sendviči. Napravite klasičan sendvič pa ostavite krastavce da malo vire iz peciva da bi izgledali kao jezik. Na vrh ubodite dvije čačkalice i na njih stavite masline punjene paprikom kako bi zalogaj izgledao kao čudovište. Najmlađi će biti oduševljeni.

Ako im želite prirediti zdraviju varijantu za Noć vještica, uzmite papriku pa je izdubite poput bundeve. U paprici složite salatu i servirajte je.

NOĆ VJEŠTICA JE BLIZU Guza kao bundeva: 'Bumpkin' trend trenutno je hit Instagrama

Poigrati se možete i na pizzi. Jednostavno složite svoju omiljenu kombinaciju pa sir pretvorite u duhove, a crne masline nasjeckajte i posložite da izgledaju kao pauci.

Hrenovke mumije

Sastojci: hrenovke ili ćevapi, lisnato tijesto, kečap, majoneza

Priprema: Razvaljajte lisnato tijesto i narežite na tanke trake. Ispecite hrenovke ili ćevape, omotajte jednu ili dvije trake lisnatog tijesta oko njih, tako da izgledaju kao na slici, stavite ih u lim na masni papir i ispecite. Oči napravite od majoneze, a mumije možete preliti kečapom.

POGLEDAJTE 2. EPIZODU SERIJALA 'FIRMA': Ono kad je kolegica bivša manekenka

Idi na 24sata

Komentari 84

  • 05.09.2021.

    Tt

Komentiraj...
Vidi sve komentare