Lifestyle

Komentari 1

Mama svaki dan u listopadu izrađuje kostime za Noć vještica svojoj djeci - pregenijalni su!

Mama svaki dan u listopadu izrađuje kostime za Noć vještica svojoj djeci - pregenijalni su!

Mama Lauren Mancke je uvijek radila kostime za sebe i svoje prijatelje, a majčinstvo je doživjela kao priliku da nastavi svoj hobi. Tako je 2015. godine sinu Fox napravila njegov prvi kostim

Kao da briga o troje male djece i rad na puno radno vrijeme tijekom pandemije nije dovoljno, Lauren Mancke marljivo radi i na stvaranju najviralnijih fotografija tijekom mjeseca listopada. Naime, tridesetpetogodišnja mama troje djece iz Kolumbije u Južnoj Karolini svakog dana ovog mjeseca izrađuje novi set složenih kostima za Noć vještica za svoju djecu i dijeli slike s više od 20.000 Instagram sljedbenika s hashtagom #manckemonthofcostumes.

POGLEDAJTE VIDEO: Izrezbarite bundevu za Noć vještica

Najpopularnija slika koju je do sada objavila ove godine je njezino troje djece, 6-godišnjeg Foxa i trogodišnje blizanke Marigold i Leru - koji su odjeveni u obitelj Rose iz 'Schitt's Creeka'. Objava je dobila preko 28.000 lajkova i rezultirala je najvećim porastom Manckenih pratitelja na društvenim mrežama otkako je započela svoju tradiciju još 2015. godine.

- To mi je jedna od najdražih emisija i zato sam se inspirirala s njom. Oni su dobili sve pobjede na Emmyju i tako sam im željela čestitati. Zaista nisam očekivala da će se svima to toliko svidjeti, ali mislim da svi oni isto toliko vole ovaj show, a i djeca su stvarno nesvjesno dobro odglumila poze likova - rekla je Mancke.

Mancke je počela izrađivati ​​kostime za svoju djecu 2015. godine

Mama Mancke je rekla da je uvijek radila kostime za sebe i prijatelje; a majčinstvo je doživjela kao priliku da nastavi svoj hobi. Onda je 2015. godine, kada je Fox imao 14 mjeseci, počela ga odijevati u jednostavne kostime poput prugaste košulje i kombinezone za 'Dennis the Menace'.

Nije radila kostime godinu dana dok je bila trudna sa svojim blizankama, ali 2017. godine kad su se rodile, mnogi su joj rekli: 'Hoćeš li raditi kostime? Moraš ih raditi, što je bolje od jedne bebe? Dvije bebe!'. Pa je majka tradiciju ponovila te godine. Časopis People je to primijetio.

Manckenina djeca pomažu joj u idejama za kostime temeljene na filmovima i emisijama koje gledaju.

U prosjeku za kostim treba pola dana, ali zbog nekih detalja to može potrajati i duže - za ovogodišnji kostim 'Mandalorijanca' izrada je trajala tjedan dana. Mancke je rekla da obično radi kostim ujutro, fotografije snima popodne i objavljuje ih na Instagramu sljedećeg jutra. Postupak također ovisi o tome koliko brzo može pripremiti svoju djecu i spremiti kameru.

- To su tri mališana pa možete zamisliti kako ide fotografiranje. Ali navikli su se slikati, pa si svi stanu u red i kažu 'cheese' i malo poziraju - objašnjava Mancke. Nakon toliko snimanja, njena djeca razvila su vlastite stilove i poze, za koje kaže da pomažu kod oživljavanja likova.

Bit svega je zabava s djecom

Ove godine ti kostimi imaju dodatno značenje - Mancke je izgubila dvije bake, jednu zbog korona virusa, a drugu iz drugih razloga. S obzirom na to da je korona virus negativno utjecao na toliko ljudi i otkazao većinu događaja 2020. godine (uključujući i Halloween u nekim područjima), nadala se da će ovogodišnji kostimi dati njezinim sljedbenicima nešto pozitivno na što se mogu usredotočiti.

- Ova je godina grozna. Nadamo se da ćemo ljudima na ovaj način donijeti malo radosti, nasmijati ih - izjavila je. Iako je tradicionalni 'trick and treat' još uvijek 'visi u zraku', nema sumnje da njezina djeca imaju najbolji izbor kostima za Noć vještica u gradu, piše Insider.

Najčitaniji članci