To je to što me zanima!

Recite vagi "j... se": Zvijezda pokazala da bolje izgleda teža

"Danas izgledam bolje nego ikad i osjećam se bolje nego ikad, a ipak je to daleko od moje nekadašnje percipirane "idealne" težine. Ono što vaga pokazuje uopće nije bitno"
Vidi originalni članak

Fitness zvijezda s Instagrama i blogerica Kelsey Welss razbila je sve mitove i zablude o izgledu i gubitku kilograma. Objavila je sliku na kojoj ima 65 kg, 55,5 kg i 63,5 kg. Uvjerljivo najbolje izgleda na posljednjoj slici iako na sve tri izgleda podjednako mršavo. Ključ je u vježbanju i onome što ono radi našem tijelu, a ne u brojci na vagi, ističe Kelsey. 

"Zaboravite vagu! Molim vas prestanite se opsesivno opterećivati brojkom na glupoj vagi! Molim vas prestanite misliti da vas određuje vaša težina i ne dopustite da težina ima ikakav utjecaj na vaše samopouzdanje, kao što sam ja nekad radila. Ja sam visoka 170 cm i teška 63,5 kg. Kad sam tek počela s programom #bbg (trening "bikini body guide" op.a.) bilo je to osam tjedana nakon što sam rodila i imala sam tada 65 kg. Prije trudnoće imala sam 59 kilograma pa sam odlučila na osnovu ničega, osim moje izvrnute percepcije, da će moja "idealna težina" biti 55 kg i da ću stati u svoje najuže traperice. Nakon nekoliko mjeseci ovog treninga i dojenja dosegla sam što sam htjela i stala sam u traperice veličine 0. Ali znate što?
Od tad sam se udebljala osam kila! Osam kila! Također sam počela nositi traperice dva broja veće i neki dan sam poderala te najuže traperice pokušavajući ih navući preko koljena. 
Što je moja poanta? Stara "ja" bi ovo smatrala velikim neuspjehom. Hvala Bogu pa sam naučila mjeriti moj napredak onim što je doista bitno - snagom, sposobnošću, izdržljivošću, zdravljem i srećom. Radite fotografije i videa svog napretka. Snimite koliko sklekova možete napraviti. Samo je 1,5 kg razlike između moje početne i sadašnje težine, ali kompozicija mog tijela se potpuno promijenila. Nikad nisam imala više mišića i manje masti nego sad. Nikad nisam bila zdravija nego sad. Nikad se nisam bolje osjećala u svojoj koži nego sad. Nekad bih mislila - što je ovo 63 kg?? Prošli tjedan sam stala na vagu i rekla "j... se".  I mislim da bi i vi vjerojatno trebali to isto reći svojoj vagi." - napisala je Kelsey ispod svojih slika napretka.  

Danas Kelsey izgleda ovako i uživa u vježbanju četiri puta na tjedan: 

Kelsey osam tjedana nakon poroda sa 65 kg i danas sa 63,5 kg:

Idi na 24sata

Komentari 84

  • jelenaZGB 01.08.2016.

    napokon je otkrila dobru rasvjetu...LOL

  • aladar 29.07.2016.

    Sve su žene lijepe, ali koja je tu razlika? Ovako grbavih nogu ne izgleda dobro sa 20kg više ili manje.

  • Babaluji y 28.07.2016.

    dajte babi neki sex

Komentiraj...
Vidi sve komentare