To je to što me zanima!

Nije imala novca za novi regal pa ga je prelijepila - super je!

Komad namještaja, sličan popularnom regalu Kallax, bio je osnovna bijela jedinica koja se sastoji od osam prostranih polica, a sada zrači modernim efektom drva i mat crne
Vidi originalni članak

Kada je riječ o povoljnom namještaju koji s druge strane dobro izgleda onda izbor većini ljudi bude IKEA, ali dizajnerski 'IKEA' izgleda možete i sami postići sa DIY projektom, odnosno možete uraditi sami.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stacie Winter je na svom Facebook profilu dokazala da s malo kreativnog razmišljanja možete pretvoriti običan regal s policama u luksuzni predmet, a da pritom ne oštetite svoj novčanik.

DIY obožavateljica očajnički je trebala neki novi namještaj, ali nije si mogla priuštiti da troši novac na ono što je željela.

Umjesto toga, Stacie je običnu bijelu jedinicu koju je već imala pretvorila u šik i luksuz.

Komad namještaja, sličan popularnom regalu Kallax, bio je osnovna bijela jedinica koja se sastoji od osam prostranih polica, a sada zrači modernim efektom drva i mat crne.

Ali to nije sve, jer je regal upotpunila s crnim nogicama koje je pronašla na Amazonu. Noge uzdižu jedinicu, podižući je od tla, i to je ozbiljno detalj koji nedostaje.

Stacie je svoju transformaciju podijelila na Facebooku te je dobila nešto više od 20 tisuća lajkova i nekoliko tisuća komentara.

Napisala je: 'Kad ne možete sebi priuštiti željeni namještaj.'

Uz fotografije prije i poslije, ona je također podijelila snimke napretka u kojima je detaljno precizirala kako je sve postigla.

Stacie je otkrila da svoje pametne ideje crpi s Facebook stranica i Pinteresta i priznala da je vrlo zadovoljna krajnjim rezultatom, piše The Sun.
 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Judita👥 27.08.2020.

    Koliko puta sam ja bila svoj majstor

  • 27.08.2020.

    Bravo, fakat ok izgleda u odnosu na prije 👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare