To je to što me zanima!

Restoran u Amsterdamu goste prima u 'staklenicima' za dvoje

Veganski restoran 'Mediamatic Eten' u Amsterdamu svoje goste planira staviti u - u 'staklenike' koje su nazvali "serres séparées" ili odvojeni separei
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Provjerite ove simptome ako sumnjate na manjak magnezija

Kako se pandemija COVID-19 virusa smiruje, a epidemiološke mjere popuštaju, ponovno se otvaraju i restorani i mnogi se pitaju što će se točno u njima promijeniti.

Restorani u Kini dodali su na primjer između stolova privremene pregrade, od stakla ili plastike, a McDonald's u Taipeiju u Tajvanu, navodi i temperaturu osobe koja vam je spremala hranu.

NAJVIŠE UZGOJ STOKE Uzgoj i ispaša goveda emitira više plinova od voća i povrća

Veganski restoran 'Mediamatic Eten' u Amsterdamu svoje goste pak zbog sprječavanja širenja zaraze planira staviti u - u 'staklenike' koje su nazvali "serres séparées" ili odvojeni separei, a kako je restoran na Amstelu, iz njih se pruža pogled na amsterdamsku rijeku.

Restoran bi trebao otvoriti 21. svibnja, a ima pet 'staklenika' ili kabina dizajniranih za večere za dvoje - i to, napominju, u idealnom slučaju dvoje ljudi koji zajedno žive.

Osim što su gosti izolirani u staklenicima, u Mediamaticu su poduzeli i dodatne mjere sigurnosti pa konobari nose maske za lice, a hranu poslužuju na drvenoj dasci, kako bi se spriječio bilo kakav izravan kontakt jela i osoblja.

NUTRICIONISTICA Pretjerivanje nikad nije dobro, evo koliko vode dnevno trebate

- Sada učimo kako pravilno čistiti i posluživati, a da je u skladu sa novim mjerama i da se gosti dobro osjećaju - rekao je za Insider Willem Velthoven iz Mediamatica. Restoran planira ponovno otvoriti i svoju uobičajenu blagovaonicu, ali nakon što je još prilagode kako bi gostima omogućili održavanje propisane distance, dodaje. A premda još čekaju dozvolu za večere u staklenicima, sve su rezervacije za naredni mjesec popunjene.

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: 10 namirnica punih magnezija, jednog od najvažnijih minerala

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL NA 24SATA S DEANOM KOTIGOM: 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 18.05.2020.

    Znaci u troje nemoze nikako. 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare