To je to što me zanima!

Retro dizajn: Tenisica Adidas Superstar slavi 50. rođendan

Popularni model tenisica slavi čak pola stoljeća prisutnosti na modnoj sceni. Danas je Adidas Superstar prava zvijezda ulične mode i ljubitelja autentičnog retro dizajna
Vidi originalni članak

Povodom slavlja kompanija je napravila kampanju "Promjena je timski sport" u kojemu je okupila zanimljiva i slavna lica kao što je Pharrell Williams. Slavni pjevač u društvu je s Liz Cambage, Jacksonom Wangom, Markom Gonzalesom i ostalima koji predstavljaju ekipu za promjenu. Kampanju potpisuje režiser Jonah Hill.

- Sve počinje sa starijim generacijama koje su prve nešto pokrenule – tumači Hill kampanju - no nema promjene ni napretka bez novih generacija. Ako se te dvije generacije spoje, stvara se atomski naboj koji generira veliku umjetnost i veliku kreativnost .

U filmu nastupaju Ninja, Kerwin Frost, Blackpink, Pharrell Williams, Yara Shahidi, Anitta, Jenn Soto, Mariah Duran, Mark Gonzales, Blondey, Tyshawn Jones, Liz Cambage, Pogba, Nigo, Jackson Wang, Chris Severn, Mette Towley, Tracy McGrady, Anna Isoniemi i Jonah Hill. Poruka filma je: Promjena je timski sport.  Film je premijerno prikazan na ovogodišnjoj dodjeli Grammy nagrada.

Priču o naslijeđu podržava i činjenica da ovu tenisicu nose ljudi svih dobi, bez obzira na stil ili trend. Neki modni dodaci ulaze u posebnu niche skupinu kojoj promjene ne mogu ništa, a ovo je jedan od njih. Dizajn je jednostavan i nosiv, udoban i klasičan, plus tu su te tri prepoznatljive linije. Očito je to formula koja garantira uspjeh.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 31.01.2020.

    Jako su lijepe, meni najljepši njihov model

Komentiraj...
Vidi sve komentare