To je to što me zanima!

Retro stil: Fudbalerka u bojama postala je hit kod slavnih cura

Hit osamdesetih vraća se na scenu u koloristički zanimljivoj varijanti. Fudbalerka sada ima kreativne pramenove u više nijansi te postaje zanimljiva kroz ombre tehnike koje frizeri i dalje izuzetno vole
Vidi originalni članak

Postepeno šišanje hit je već neko vrijeme, stoga je bilo pitanje vremena kad će se netko od frizera sjetiti vratiti na scenu – legendarnu fudbalerku. Danas je ova varijanta zapravo stanjena u pramenovima te dolazi u više varijanti, od ravne i speglane do super kovrčave.

Nova varijanta ujedno ima razne boje, jer se od osamdesetih do danas u kozmetičku industriju uvuklo više novih stilova bojanja kose.

10 VRLINA 'ONE PRAVE' Dečki, oprostite, ali ako pustite ovakvu ženu - niste baš mudri!

Koloristi na fudbalerki mogu osmisliti razne kreacije, višebojni dizajn i slojeve koji stvaraju zanimljivu igru pigmenata, a među popularnijima su hladne verzije zelene i plave te one nešto toplije, koje se vrte oko crvenog djela spektra.

Ombre i balayage tehnike promijenile su svijet kose tijekom prošloga desetljeća te ih frizeri s poštovanjem obožavaju i danas. Naime, bojama i odabirom nijansi moguće je čak kosi vizualno dodati volumen i bujnost. Nadalje, koloristička igra sve je zanimljivija, sve više žena odlučuje se za neke varijante višebojnih pramenova te je u potpunosti jednobojna kosa na dnu popularnosti.

NAJLJIGAVIJI UPADI Biseri udvarača: 'Ja sam Đelo Hadžiselimović, ti si odabrana'

Jedna od najvećih zvijezdi koja voli višebojnu fudbalerku je pjevačica Billie Eilish. Kod nje se radi o upečatljivom kontrastu crne i neon zelene.

Njezina kolegica Miley Cyrus voli trendove i isprobavanje novih frizura, stoga se priključila ovom trendu, no kosu je ostavila jednobojnom. Ipak, tu je tamni korijen, tek toliko radi bolje dinamike dizajna.

Model Ariel King već neko vrijeme nosi kratku varijantu sa šiškama i malim kovrčama.

Pošto manekenke često mijenjaju stil te im je lako prikloniti se trendovima jer su u žiži svega, upravo su one te koje znaju prve prihvatiti tako nešto novo, a staro, na granici s ružnim. Činjenica je da industrija ljepote ima taj jedan fetiš na mikrotrendove kojima vizualna atraktivnost nije na prvom mjestu.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 16.01.2020.

    Nije moj stil...

  • eho_ 16.01.2020.

    Nosila sam ovu boju kose..magenta.. i plavu.. davno je to bilo..al s drugom dužinom kose 🤦🏼‍♀️🙄😆

  • moj.zli.brat.blizanac 16.01.2020.

    Jer osamdesete su bile godine... Meni osobno jako draga zurka, morti si ju opet naredim, sam bez ovog kolorita, nejde mi više uz facu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare