To je to što me zanima!

Revolucionarna ideja: Pokazala kako skuhati jaja, a da poslije ne morate guliti ljusku s njih

Na Facebooku je žena objavila domišljat način kako skuhati tvrdo kuhana jaja i pritom uštedjeti trud oko guljenja ljuske po završetku posla, a mnogi su se oduševili njezinom metodom
Vidi originalni članak

Kuhana jaja su jednostavna za pripremu, a nakon što je ova žena svoj trik podijelila na Facebooku, mnogi su se pitali kako se ranije nisu i sami dosjetili ove metode, piše The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na početku, žena je razbila osam jaja i stavila ih u metalnu posudu koju je nasprejala uljem. Potom je posudu stavila u tavu i napunila je čašom kipuće vode te ostavila pet minuta na srednjoj vatri.

Kad su se jaja skuhala, jednostavno ih je izvadila i narezala. Kaže da metoda pali svaki put s istim uspjehom.

- Pripremam salatu od krumpira i treba mi osam narezanih tvrdo kuhanih jaja. Jeste li znali da ih možete samo razbiti u zdjeli i sve zajedno staviti u lonac? Poslije vam ne treba ni ledena kupka ni guljenje. Kuhana jaja djeluju grozno i u obliku su zdjele, ali kad ih jedanput narežete nema nikakve razlike u okusu - napisala je objašnjavajući svoju metodu.

Njezin trik je postao vrlo popularan i tisuće ljudi je oduševila svojom taktikom kuhanja.

- Ovo je genijalno! Mrzim guliti jaja - napisala je jedna čitateljica.

RECEPT Doručak koji je gotov za tren: Pečena jaja u kalupu za muffine

- Ovo mijenja pravila igre - dodala je druga.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • komentator Luka 03.08.2021.

    ako je nekome problem oguliti jaje onda nek ih niti ne kuha, ima i drugih načina pripreme!

  • Karmelićanka 03.08.2021.

    To su poširana, a ne kuhana jaja.

  • Libinje 03.08.2021.

    Nadam se da je ovo patentirala , pa ovo je čudo , ovo ostavlja bez riječi .Ako je išta zaslužilo članak ovo je .To je vrh , vrh , vrh .Još kad vidi da se skuhano jaje sa ljuskom prereže nožem a sadržaj izvadi malom žličicom opet bez guljenja , eto opet članka.Stvarno je sezona kiselih krastavaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare