To je to što me zanima!

Ribafish je na Korčuli s djecom pričao o prijateljstvu i otocima

Nakon što je stigao i na peti od 17 najavljenih otoka za ovu sezonu, Ribafish se družio s djecom s Korčule i pričao o vrijednosti prijateljstva i povezivanja, nadovezavši se i na povezanost naših otoka
Vidi originalni članak

Domagoj Jakopović je stigao i na otok Korčulu gdje ga je dočekalo mnogo djece i odraslih, veselih što mogu sudjelovati u njegovom projektu RokOtok, koji možete pratiti i na Facebooku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Doplivao je u pratnji broda, što je jako razveselilo djecu koja su ga dočekala na gradskoj plaži Banje.

Pogledajte video:

U razgovoru s mnogobrojnom djecom Ribafish je razgovarao o našim otocima i svemu što ih čini posebnima.

- Znate li koji je najviši hrvatski otok - pitao je Riba okupljenu djecu.

- Brač - odgovorila su djeca.

- A koji je najveći - pitao je.

Na odgovor Krk, Riba je odlučio diskvalificirati otok jer ima most, pa je točan odgovor bio - Cres.

Nakon toga, Riba se osvrnuo na problem povezanosti Korčule, kao i drugih otoka, s kopnom, i napomenuo kako bi otoke trebalo i međusobno povezati. Jedan od razloga je i taj kako bi se ljudi mogli povezati sa svojim prijateljima i više družiti. 

Dodao je kako misli da mobiteli, televizije i slično djeci oduzimaju previše vremena te da bi se trebali više družiti jedni s drugima - više pričati s prijateljima i roditeljima, pogotovo o stvarima koje ih muče. Potom je najavio i traženje blaga u kojem će djeca tražiti zagonetni predmet.

Pogledajte video:

 

- Ništa mi ne može vratiti mog sina, ali ideja da se družim s drugom djecom i roditeljima, pričam im o značenju ekologije, ljepotama Lijepe Naše, prednostima zdravog života i sporta, pa odemo tražiti skriveno blago, nekako me sve to vraća u život i daje mu kakav-takav smisao - ranije je rekao Riba zašto se odlučio na projekt povezivanja 50 naseljenih otoka i što ga svaki dan tjera da nastavi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • veliki mudonja 12.07.2019.

    ribafiše samo hrabro do cilja..respect za ovu tvoju inicijativu rokotok

  • hrvatski sandokan 12.07.2019.

    Puna podrška, samo ljubav, svaka čast raditi s dječicom, lijepe riječi i ljubav davati, učiti, nešto u malim glavicama će i ostati !

Komentiraj...
Vidi sve komentare