To je to što me zanima!

Riješite se proširenih vena brzo - recept za čudotvornu smjesu

Proširene vene žene su nekad rješavale smjesom koju su napravile same. Jednostavna je za izradu i jeftina, a sastojci su vam na dohvat ruke. Rezultati su navodno fantastični
Vidi originalni članak

Sastojci: 

  • pola šalice pulpe od aloa vere
  • jabučni ocat
  • pola šalice mrkve

Postupak:

Nasjeckajte mrkvu i stavite u blender. Dodajte aloa veru i blendajte bok ne postane jednolična masa. Potom dodajte octa toliko da dobijete kremastu smjesu. 

Način upotrebe:

Smjesu nanesite na područja nogu gdje se nalaze proširene vene, opustite noge i tako ostanite oko pola sata. Potom isperite hladnom vodom. 

Umjesto držanja smjese na kritičnim mjestima njime možete masirati noge. Premažite ih mješavinom pa lagano masirajte odozdo prema bokovima. Neka vam noge tijekom masaže stoje pod kutem od otprilike 45 stupnja. Kod masaže u smjesu možete dodati i neko eterično ulje, npr. ulje smreke ili čempresa koja su odlični stimulatori i potiču cirkulaciju, piše healinglifeisnatural.com

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Fenix7 17.08.2016.

    Hvala Bogu, ne treba mi, ali pulpa od aloa vere mi je za svaki slučaj uvijek na dohvat ruke! Ne mogu vjerovati naslovu, pa tko doma ne bi imao pulpu od aloa vere??? :))))

  • MOC JE U ZNANJU 15.08.2016.

    Ženice drage , nogice uvis što češće i ni jedna neće imati probleme sa venama . :-)))))))))

  • anane 15.08.2016.

    ,,,imam kolegicu koja je relativno jednako mlada i ima strasnih problema sa venama,bolne i upaljene noge pospjesuje i neudobna obuca te stajanje na nogama,ali i dosta utjecaja treba pripisati samoj genetici,srecom nisam imala tegoba(barem za sada) ,ali uvidam i primjecujem koliko problema prosirene vene zadaju drugim zenama..

Komentiraj...
Vidi sve komentare