To je to što me zanima!

Riješite se tragova hrđe za 5 minuta uz samo dva sastojka

Žena je u Facebook grupi za čišćenje otkrila kako u samo pet minuta možete starom metalu dati novi sjaj i ukloniti hrđu koristeći kečap i aluminijsku foliju. Njezina objava je brzo postala viralna...
Vidi originalni članak

Jo Nichol iz Velike Britanije je u Facebook grupi 'Mrs Hinch Cleaning Tips' podijelila fotografije prije i poslije kojima je demonstrirala super-trik za čišćenje tragova hrđe na kromiranom metalnom namještaju. 

Njezin 'trik' izvodi se tako da metalni dio namještaja prekrije kečapom, a zatim ga se ukloni aluminijskom folijom. Ljubitelji čišćenja trik su prozvali 'nevjerojatnim' i 'sjajnim'.

POGLEDAJTE VIDEO (Kako očistiti staklo):

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jo je u grupi objavila sliku barske stolice koja je imala tragove hrđe, a zatim ju je prekrila kečapom. Ostavila ga je pet minuta pa uklonila aluminijskom folijom. U grupi je objavila tri fotografije, a u opis je napisala: 'Prije i poslije kečapa, petominutni posao, nevjerojatno'.

Njezina objava je zaradila gotovo 1.300 lajkova i preko 250 komentara. Korisnici društvenih mreža su pohvalili rezultate. Jedan je rekao da je razlika velika, dok je drugi rekao da mu je žao što nema ništa zahrđalo u kući da može isprobati ovaj nevjerojatni trik.

- Hvala, moram ovo isprobati. Na umu imam točno na čemu ću to isprobati - napisao je treći korisnik, piše Daily Mail.

 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 03.10.2019.

    Vidi se koliko je zdrav kad uklanja hrđu.

  • 03.10.2019.

    mora biti ljuti il blagi ketchup?

  • hanibal kanibal 03.10.2019.

    Ocat samo ostalo su gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare