To je to što me zanima!

Rio de Janeiro u mini svijetu - pogledajte nevjerojatni video

Tehnika kojom se fotograf Keith Loutit koristio od kadra normalne veličine stvara efekt minijature. Osim Ria de Janeira, Loutit je na isti način prikazao i Sidney
Vidi originalni članak

Stvarni život i svakodnevne scene Rio De Janeira poznati je australski fotograf Keith Loutit pretvorio u minijature u svom video-projektu "Mali svijet", piše Daily Mail. Kako bi što vjerodostojnije prikazao karneval "Grad sambe" iz 2011. godine u Riu, Loutit se udružio s ravnateljem karnevala, inače priznatim glazbenikom Jarbasom Agnellijem. Koristio je tilt-shift efekt, koji od fotografije kadra normalne veličine stvara efekt minijature i na taj se način objekti na fotografiji doimaju manjima nego što zapravo jesu. 

- Cilj mi je natjerati ljude da preispitaju vlastitu percepciju i da se distanciraju od mjesta koja dobro poznaju - ističe Loutit.

Širenje populacije, utjecaj na okoliš i limitirani izvori energije zapravo smanjuju svijet u kojem živimo, a to je zapravo ideja projekta "Mali svijet", dodaje. Na isti način na koji je prikazao Rio de Janeiro, Loutit je snimio i Sidney.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MLADEN_5 10.04.2012.

    Simpaticno.

  • sspavlovic734 17.03.2012.

    prekrasno

  • Dr.Gonzo. 03.03.2012.

    fora

Komentiraj...
Vidi sve komentare