To je to što me zanima!

Riža na sve načine i maštoviti sendviči u novom Skuhatćute

U novom broju otkrivamo 16 recepata za sendviče iz cijelog svijeta, kako rižom obogatiti ljetne salate ili nadjeve za povrće i donosimo sve o gozbi na antički način
Vidi originalni članak

Novi broj gastromagazina Skuhatćute donosi maštovite recepte s rižom. Kušajte arancine - punjene talijanske loptice s mljevenim mesom, pripremite savršeni rižot ili španjolsku paellu. Rižom obogatite ljetne salate, iskoristite je kao podlogu za quiche ili nadjev za povrće. 

U specijalu otkrivamo 16 recepata za sendviče iz cijelog svijeta. Možete ih ponijeti na plažu, izlete u prirodu ili razveseliti goste na zabavi. Uz wrapove od tortilja, tople sendviče ili pohanu piletinu - uživanje je zajamčeno. 

Na Festivalu soli u Ninu saznali smo kako pripremiti gozbu na antički način zahvaljujući receptima poznatog chefa Dine Galvagna, a poželite li se zasladiti tu su kremaste kocke s biskvitom od tučenih bjelanjaka i keksima blogerice Tamare Novaković. 

Skuhatćute potražite u velikom ženskom paketu 24sata sa SuperMilom. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 16.08.2014.

    ja ju volim samo ako je aldente i ako nije sljepljena...onako sluzava i tekuća rižota mi nisu baš neš...

  • Timmy2 15.08.2014.

    Obožavam rižu,mogu jesti koliko hoću i ne debljam se :- ))

Komentiraj...
Vidi sve komentare