To je to što me zanima!

Rješenja testa: Koliko ste doista sretni i zadovoljni?

Zbrojite odgovore koje ste zaokruživali tijekom testiranja. Pronađite rješenja u najčešćim odgovorima, bilo da je to pod slovom A, B ili C
Vidi originalni članak

NAJVIŠE ODGOVORA A
Vi ste svoj najgori kritičar. Trudite se, imate dobre namjere, no glasić u vama neprestano vrišti “nisam dovoljno dobar”. Nikada niste zadovoljni jer uvijek težite maksimalnom uspjehu, a čak i ako ga postignete, osjećate kako ne zaslužujete uživati u njemu. Da biste bili sretni, trebate biti blaži prema sebi. Pokušajte uživati u malim stvarima i cijeniti svoja postignuća. Tako ćete biti sretniji, a i učinkovitiji.

NAJVIŠE ODGOVORA B
Vjerujete kako vaša sreća ili nesreća ne ovise o vama. Nezadovoljni ste ljudima ili događajima izvan vaše kontrole i još niste posve shvatili kako je sreća u vašim rukama. Možda trebate promijeniti način života ili stil komunikacije s drugima. A možda ste postali previše usredotočeni na sebe. Imajte na umu da je osnova prave sreće pronalaženje ravnoteže između udovoljavanja sebi i drugima.

NAJVIŠE ODGOVORA C
Sretni ste jer imate divan pristup životu. Znate da sreća ovisi o vama i onome što činite - ako niste sretni, promijenit ćete način razmišljanja ili rješavanja problema. Ne želite prihvatiti nesreću kao način života. Vjerujete u sebe i svoje sposobnosti da se nosite s treškim trenutcima. Zadovoljni ste onime što jeste. Možda niste zadovoljni svim područjima svog života, no spremni ste raditi na tome.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare