To je to što me zanima!

Rodila djevojčicu koja je imala više od 4 kile: 'Već je iste visine kao i godinu dana starija sestra'

Caprice Furness podijelila je priču o najtežem danu u životu, kad je rodila drugu kćerkicu Eliannu, koja je imala nešto više od 4 kilograma. Ona sada ima 16 mjeseci i već je iste visine kao i njena sestra godinu starija
Vidi originalni članak

Rađanje novog života čudesna je stvar, jedan od najljepših doživljaja za svaku majku, unatoč svim bolovima, osim – kad to nije. Naime Caprice Furness podijelila je na svojim društvenim mrežama priču o rađanju druge kćeri, koje je za nju bio jedno od najgorih iskustava u životu, zato što je dijete bilo veličine dosta starijeg djeteta u trenutku kad je rađala, prenosi New York Post.

POGLEDAJTE VIDEO: Ova 11-mjesečna beba nosi odjeću namijenjenu trogodišnjacima

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

U video prilogu objavila je trenutak kad je saznala da će roditi natprosječno veliko dijete, snimvši svoj trbuh u 38. tjednu trudnoće.

- Rodila sam malo veliko dijete – našalila se prikazujući snimku svoje kćeri Elianne Atkinson, koja je pogledana 1,4 milijuna puta. Naime, Caprice i njezin partner imaju još jednu kćer, Avu, koja je punih 11 mjeseci starija od Elianne, a izgledaju kao da su iste dobi, kaže mama.

- Elianna nije bila debela beba, samo je dugačka. Ona sada ima 16 mjeseci i već je iste visine kao i njena sestra koja je godinu dana starija, pojasnila je.

Djevojčica je u trenutku rođenja težila nešto više od 4 kilograma i odmah je nosila pelene veličine 2 te odjeću za bebe od nekoliko mjeseci. Koliko je bila velika najbolje govori činjenica da se prosječna težina novorođene djece prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji kreće oko 3200 grama.

@capricefurness Was one of the best yet worst experiences of my life 🤣 #giantbaby #baby #godhelpme #mumoftiktok #fyp #daughter ♬ the joke is on you. icarly - Kate

 Video koji je Eliannina mama objavila izazvao je komentare stotina majki.

- Moja kći je imala 4,3 kilograma i bila je j***** dugačka u 39. tjednu. Izgledala je kao da već ima posao i hipoteku za stan – napisala je duhovito jedna korisnica TikToka.

- Moj sin imao je 4,9 kilograma u 37 tjednu. Rekli su da bi u 40. tjednu imao 6 kilograma - napisala je druga mama. 

Vrijedi podsjetiti i na slučaj iz 2021. Godine, kad je The Washintgton Post objavio priču s Alexom Priego iz New Yorka, koja je kazala da su ljudi njezinog 11-mjesečnog sina često znali zamijeniti s trogodišnjakom. S manje od 12 mjeseci, njezin sin, Kason, imao je više od 13 kilograma i nosio je odjeću namijenjenu djeci od 3 godine na više.

POGLEDAJTE VIDEO: U KUĆI POZNATE INFLUENCERICE SLAVICE DE JONG

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 02.01.2023.

    Ovo bas nisu lijepi prizori! Iskreno!...Prirodno je, ali i osobno...

  • Antena 01.09.2022.

    Da i? Ja sam rodila prvu bebu od 4250 gr i nisam bila u novinama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare