Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Rodila djevojčicu koja je imala više od 4 kile: 'Već je iste visine kao i godinu dana starija sestra'

Rodila  djevojčicu koja je imala više od 4 kile: 'Već je iste visine kao i godinu dana starija sestra'

Caprice Furness podijelila je priču o najtežem danu u životu, kad je rodila drugu kćerkicu Eliannu, koja je imala nešto više od 4 kilograma. Ona sada ima 16 mjeseci i već je iste visine kao i njena sestra godinu starija

VIDEO

Rađanje novog života čudesna je stvar, jedan od najljepših doživljaja za svaku majku, unatoč svim bolovima, osim – kad to nije. Naime Caprice Furness podijelila je na svojim društvenim mrežama priču o rađanju druge kćeri, koje je za nju bio jedno od najgorih iskustava u životu, zato što je dijete bilo veličine dosta starijeg djeteta u trenutku kad je rađala, prenosi New York Post.

POGLEDAJTE VIDEO: Ova 11-mjesečna beba nosi odjeću namijenjenu trogodišnjacima

 

Pokretanje videa...

proba debela beba 00:43

 

U video prilogu objavila je trenutak kad je saznala da će roditi natprosječno veliko dijete, snimvši svoj trbuh u 38. tjednu trudnoće.

- Rodila sam malo veliko dijete – našalila se prikazujući snimku svoje kćeri Elianne Atkinson, koja je pogledana 1,4 milijuna puta. Naime, Caprice i njezin partner imaju još jednu kćer, Avu, koja je punih 11 mjeseci starija od Elianne, a izgledaju kao da su iste dobi, kaže mama.

- Elianna nije bila debela beba, samo je dugačka. Ona sada ima 16 mjeseci i već je iste visine kao i njena sestra koja je godinu dana starija, pojasnila je.

Djevojčica je u trenutku rođenja težila nešto više od 4 kilograma i odmah je nosila pelene veličine 2 te odjeću za bebe od nekoliko mjeseci. Koliko je bila velika najbolje govori činjenica da se prosječna težina novorođene djece prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji kreće oko 3200 grama.

 Video koji je Eliannina mama objavila izazvao je komentare stotina majki.

- Moja kći je imala 4,3 kilograma i bila je j***** dugačka u 39. tjednu. Izgledala je kao da već ima posao i hipoteku za stan – napisala je duhovito jedna korisnica TikToka.

- Moj sin imao je 4,9 kilograma u 37 tjednu. Rekli su da bi u 40. tjednu imao 6 kilograma - napisala je druga mama. 

Vrijedi podsjetiti i na slučaj iz 2021. Godine, kad je The Washintgton Post objavio priču s Alexom Priego iz New Yorka, koja je kazala da su ljudi njezinog 11-mjesečnog sina često znali zamijeniti s trogodišnjakom. S manje od 12 mjeseci, njezin sin, Kason, imao je više od 13 kilograma i nosio je odjeću namijenjenu djeci od 3 godine na više.

POGLEDAJTE VIDEO: U KUĆI POZNATE INFLUENCERICE SLAVICE DE JONG

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto
DOBRO JE ZNATI

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto

Vozači možda nisu svjesni da privjesci za daljinske automobilske ključeve imaju niz skrivenih značajki. S kombinacijom dva gumba iskoristite značajku koja je idealna pomoć vozačima ljeti

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume
Dnevni horoskop za srijedu 1. svibnja: Bikovi će negodovati, a Ovan uživati u društvu prijatelja
ŠTO VAS OČEKUJE ZA 1. MAJ

Dnevni horoskop za srijedu 1. svibnja: Bikovi će negodovati, a Ovan uživati u društvu prijatelja

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 1. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje