To je to što me zanima!

Roditelji za fotografiranje djece nude skoro pola milijuna kuna

Nije im puno platiti skoro pola milijuna kuna nekome tko će bilježiti najsretnije trenutke njihove djece, a fotografu nude i besplatan smještaj u svojoj gostinjskoj kući
Vidi originalni članak

Roditeljima se često čini da im djeca prebrzo odrastaju, što je razlog više da žele trajno zabilježiti svaki trenutak njihovog djetinjstva. Upravo tako razmišljaju i roditelji troje djece koji žele dokumentirati živote svojih klinaca i pokloniti im to kao poklon za 18. rođendan. U svom su oglasu na stranici Bark.com naveli i da, osim 50 tisuća funti (oko 450 tisuća kuna), fotografu za posao nude i besplatan smještaj i zdravstveno osiguranje, a ako se s njim ili njom dobro povežu, putovat će s njima i na obiteljska putovanja i vikende kako bi "ulovio" sretne trenutke obitelji.  

Fotografi koji se odluče prijaviti za ovaj posao trebat će, naravno, proći određene sigurnosne provjere, s obitelji će se naći nekoliko puta prije prihvaćanja posla, a morat će i pokazati dosadašnje uratke.  

AMERIČKE FORE 'Porodiljni' dopust za ljubimce, nova ideja da se privuku radnici

Fotografu roditelji nude besplatan smještaj u njihovoj gostinjskoj kući, ali morat će biti dostupan na svaki poziv obitelji. Kako bi se uvjerili da je riječ o pravoj osobi za ovaj posao, obitelj će fotografa pozvati s njima na nekoliko obiteljskih izlazaka.  

Za cijeli ovaj projekt dokumentiranja djetinjstva njihovo troje djece u dobi od sedam, tri i dvije godine, obitelj nudi iznos od gotovo pola milijuna kuna. Obitelj očekuje da fotograf/snimatelj snima obitelj tri dana u tjednu i te uratke spoji u godišnji film. I tako kroz godine očekuju dobiti seriju filmova koju će pokloniti djeci kada odrastu, prenosi Metro.

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Vage i Djevice ne idu skupa

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Papatest 20.06.2019.

    Rico javi se

  • 20.06.2019.

    Jel je mama čemu? Ako je, dade se razmisliti o ponudi...

  • 20.06.2019.

    Teški snobizam..

Komentiraj...
Vidi sve komentare