To je to što me zanima!

S godinama žene pokazuju pravu ljepotu i seksepil

Oskarovka Helen Mirren i u 63. godini “pršti” seksepilom. Nakon što je pokazala zanosno tijelo u bikiniju, vratila se na liste najseksepilnijih
Vidi originalni članak

Nakon što je postala majka, Angelina Jolie, jedna od najseksepilnijih glumica svijeta, prvi je put u životu bila zadovoljna svojim izgledom. Kilograme nakupljene u trudnoći 'otopila’ je igrajući s djecom na Nintendu Wii računalnu igru koja simulira vježbanje.
- Gledajući se u ogledalu vidim ženu koja je pronašla mir, i to me čini lijepom - kaže Jolie. S njom se slaže i hrvatska glumica Sanja Vejnović, koja smatra da ljepota dolazi iz životne radosti i pozitivne energije, koja se s godinama nadograđuje. Istinska privlačnost dolazi iz duhovnog stanja. Osjećate li se loše, teško ćete izgledati dobro, unatoč šminki i frizuri, objašnjava. No obje ljepotice ne zaziru od kozmetičkih tretmana lica i tijela, koje Sanja Vejnović naziva “održavanjem”. Redovita njega kose, kože i zuba najbitnija je za očuvanje svježeg izgleda, savjetuje 47-godišnja glumica, koja se protivi kozmetičkoj kirurgiji jer uništava prirodnu ljepotu. Tu činjenicu potvrđuje i primjerom Meg Ryan, američkom glumicom čije je lice izobličeno silikonskim umecima. Ljepota žena poput Meryl Streep ne 'blijedi’ unatoč godinama zbog karizme koju su gradile cijeli život, kaže Sanja.
Samo zdrava hrana i prirodna kozmetika
Klasičnih crta lica i ženstvenih oblina, pritajena seksualnost i prirodna ljepota 58-godišnje američke glumice Meryl Streep ne prestaje plijeniti pažnju. Kao i Angelina Jolie, Streep tvrdi da je lijepom čine njezina djeca i život bez stresa. Lice i tijelo njeguje isključivo prirodnom kozmetikom, a jede samo organski uzgojenu hranu.
Vježbom i prehranom do njegovanog izgleda
Iako je proslavila 71. rođendan, američka glumica Jane Fonda izgleda svježe i privlačno, bez plastičnih operacija. Kirurge smatra krivima za to što “sve hollywoodske glumice nalikuju jedna drugoj kao jaje jajetu”. Zaštitno je lice poznate svjetske kozmetičke kuće, a ljepotu “duguje” redovitoj tjelovježbi i zdravoj prehrani.
Seksepilna i u šezdesetima
Britanska oskarovka Helen Mirren i u 63. godini “pršti” seksepilom. Nakon što je svijetu pokazala svoje zanosno tijelo u bikiniju, vratila se na liste najseksepilnijh glumica svijeta. Vitku liniju opravdava činjenicom da nikada ne jede do sita.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • z501 28.11.2008.

    vidite šta sve može plastična kirurgija i šminka

  • casio 27.11.2008.

    Ja bih ipak rađe mladu curu sa tvrdim cicama nego staru babu ,pa nek izgleda dobro.

  • alesiaj 27.11.2008.

    Štuka pitura i estetska kirurgija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare