To je to što me zanima!

S one strane: Vidovnjakinja na fejs šalje poruke od preminulih

Vidovnjakinja Lesley Shiels (58) tvrdi kako razgorava s duhovima, a zbog božićnog je duha odlučila pokloniti nešto tugujućima - poruke od njihovih najmilijh
Vidi originalni članak

Nakon što čovjek ode s ovog svijeta, oni ostali iza njega gube svaku mogućnost komunikacije - ili to baš nije tako? Vidovnjakinja Lesley Shiels tvrdi kako ona svakodnevno razgovara s duhovima preminulih, a u Božićno je vrijeme odlučila prenijeti te poruke onima kojima su namijenjene. Objavljuje ih na svojoj Facebook stranici te na svakoj navede ime te od koga je poruka - odnosno opiše kako izgleda duh.

Facebook

To su poruke za Božić pune dobrih misli i želja, a Lesley ih prenosi jer je smisao Božića u davanju, a ne u primanju, piše Daily Mail.

Facebook

U njima preminuli rješavaju stare račune i daju na znanje da još misle na svoje voljene te ih čuvaju. Britanka Lesley, koja u slobodno vrijeme volontira kako bi pomogla starijim ženama, objašnjava kako joj se duhovi sami javljaju s porukama, ona ih ne priziva.

Facebook

Idi na 24sata

Komentari 55

  • kung fu panda 26.12.2015.

    jel ko za bacanje graha:))??

  • ellizabet 26.12.2015.

    Bože me sačuvaj,ima nekih koje ne želim nikada više sresti ako išta postoji poslije života a onih drugih,dragih ljudi pa njih se sjetim u srcu uvijek :)

  • mile1111 25.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare