To je to što me zanima!

'Sa suprugom sam dogovorila da nađemo još jednu ženu, oboje smo se zaljubili u nju'

Živjeti ovako zajedno nije niti teško ni lagano. Bilo je puno prilagodbi, kompromisa i otkrivanja kako staviti sve moje stvari u ormar namijenjen za dvoje, rekla je Rosie Haley
Vidi originalni članak

Sve je počelo kad je Rosie Haley iz Australije priznala suprugu Tyju da je biseksualka. Rekla mu je: 'Voljela bih biti bliska sa drugim ženama, ako ti to ne smeta'. Nije mu smetalo, čak se i veselio tome. Oduvijek je maštao o intimi s dvije žene.

POGLEDAJTE VIDEO o još jednoj poliamornoj zajednici:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dva mjeseca nakon tog razgovora upoznali su Keneshiju Petty na stranici za upoznavanje. Zaljubili su se u nju, oboje, a ni ona nije ostala ravnodušna. Družili su se sve više da bi na kraju počeli živjeti zajedno. 

PET GODINA JE U VEZI 'Uvijek varam svog dečka kad otputujem izvan zemlje. Nije mi žao, prestat ću kad se udam'

- Poliamorija je etička, autentična ljubav koju svatko od nas potiče i podržava. Biti u trostrukoj ljubavnoj vezi znači više ljubavi, više razumijevanja, više ohrabrivanja - kazala je Keneshia.

- Živjeti ovako zajedno nije niti teško ni lagano. Bilo je puno prilagodbi, kompromisa i otkrivanja kako staviti sve moje stvari u ormar namijenjen za dvoje - dodala je.

Rosie kaže da među njima nema ljubomore.

- Poliamorija je valjan oblik odnosa i nema ništa loše ili nemoralno u tome. Svi se volimo, jako puno. To nije nekakav seksualni, religijski ili neki drugi kult općenito. Imamo slobodnu volju, svoj identitet i svoju ljubav, koja je jednako lijepa kao i ljubav između dvoje partnera  - dodala je.

ZALJUBLJENI SU Moja djevojka je puno mlađa od mojih kćeri, ali to mi ne smeta

Idi na 24sata

Komentari 30

  • jebonick👍 03.09.2023.

    blago njemu.. moju da pitam ona bi dovela još jednog muškarca..

  • miida 02.09.2023.

    Hej ovo je predivno dok se one zabavljaju, mogu otići sa dečkima na pivu, igrat igrice na kompjuteru. I da nema ono da li si usisao, oprao suđe, izvjesio veš

  • "next" 31.08.2023.

    Sve im ok, nema ljubomore. Ali sto ako si nova zena zazeli jos jednog muskarca? 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare