To je to što me zanima!

Saboterski mitovi o dijetama: Kasna večera je dozvoljena...

Pravila o mršavljenju ne odnose se na sve i ne treba ih slijepo slijediti. Mozak bez ugljikohidrata ne može, a kasna večera ipak nije u potpunosti zabranjena
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 6

  • zutko 02.06.2014.

    trudim se ne jesti prekasno, na poslu imam pauzu i tada ručam,kod kuće jedem najksanije do 19 sati i to je to........istina da ponekad zagrabim malo štapića, ali rijetko.........:):):)...nekada sam imala 86 kg na visinu 160, sada imam 59..na istu visinu naravno ;):):):)

  • li-la_1 02.06.2014.

    Ne jedem slatko, trudim se ne jesti masnu hranu, sto vise voca, povrca, pijem cajeve vjezbam, krecem se, ali navecer uz film volim pojesti stapice i colu zero, i gubim na tezini. Mislim da odreci se svega, zivjeti na vodi i mrkvi, ici gladan spavati u 90%slucajeva vodi vracanju kilograma. Kod mene se radilo samo o par kg-a, ali svejedno smatram da izgladnjivanje ne vodi nicemu!

  • BarçaCro 02.06.2014.

    U jednom periodu života sam skinuo preko 40 kg i zapamtite što vam kažem: nije toliko teško skinuti koliko je teško zadržati tu kilažu na koju dođete..opet sve ovisi o metabolizmu, ja što god pojedem, moram raditi duplo da mi se ne primi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare