To je to što me zanima!

Sada je 'in' svijetla i bijela put, a iskvarcani ten nepoželjan

Christina Hendricks, Michele Williams, Nicole Kidman, Anne Hathaway i druge zvijezde predvodnice su trenda svijetle, ženstvene i prirodne puti koja pomlađuje
Vidi originalni članak

Holivudske ljepotice, koje su prirodno vrlo svijetle puti, predvodnice su trenda "blijedo je lijepo", kao što je nekoć bijela koža predstavljala plemenito porijeklo. Toga se drže Christina Hendricks, Nicole Kidman, Michaelle Williams i Anne Hathaway. Stručnjaci kažu kako svjetlija put utjelovljuje ženstvenost i prirodnu ljepotu, naspram privlačnoj no i vrlo izvještačenoj preplanuloj boji. Također, dok tamna put ženi 'dodaje' godine, svijetla ju pomlađuje. 

Koža boje alabastera je šik, elegantna i podsjeća na renesansu, kaže make up umjetnik Lee Pycroft, koji je radio sa zapanjujuće blijedo Cate Blanchett, koji najavljuje veliki povratak blijedog tena.

- Tamna boja puti postala je nepopularna zbog zlouporabe raznih krema za potamnjivanje i jeftinog izgleda s kojim se povezuje. Kako je nekoć bilo popularno biti taman, sada je popularno biti blijed - smatra urednica modnog časopisa Vogue, Alexandra Shulman.

Posljednjeg je desetljeća sunčanje u solarijima postalo ultimativni trend kojem se tek rijetki nisu pokorili. Osim što osunčani i s tamnim tenom izgledamo vitkije, za mnoge je preplanulost simbol zdravlja i sreće. Također, štetnost solarija i sunčevih zraka koji značajno podižu rizik od raka kože natjerali su mnoge na razmišljanje i "okretanje" prirodi. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Feel 08.11.2011.

    nista, cure koje niste svijetle idite se ribati doma, a ja koja imam svijetlu put, necu vise ici u solarij u kojem sam do sad spavala jer je do sad bio IN. isuse koje gluposti. pa samo koze supljoglave se konstantno kvarcaju, pa u tome nema nis lijepo, drugo je prije ljeta otic par x dobit neku podlogu. a ovo sta je in a sta ne...molim vas. btw, ona kristen ima neku crvenu kozu, ruznu kozu

  • anana 06.11.2011.

    dajte, molim vas, ima nekoliko godina clanci sa ''bijela put je in'' ''modne piste traze aristokratsku put'' bla bla i svako ljeto vojska izblajhanih, iskvarcanih pamela wannabe. ljudi rade sta zele i kad zele. a ne kad im casopisi kazu.

  • carvulja 04.11.2011.

    koje su ovo gluposti, ove sezone je "in" imati svijetlu put, pletenicu na glavi i promjeniti boju očiju iz smeđe u plavu!? Što je vama da pišete ovakve gluposti???

Komentiraj...
Vidi sve komentare