To je to što me zanima!

Sada možete kupiti papuče koje izgledaju kao vaš pas ili mačka

S obzirom da je nam zima sve bliže i da većinu vremena provodimo kod kuće, ovo je najbolje vrijeme za ulaganje u tople i udobne kućne papuče
Vidi originalni članak

Ako već niste kupili svoj par, sada možete nabavite kućne papuče koje izgledaju točno poput vašeg ljubimca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tvrtka 'Cuddle Clones' stvara točne replike vaših dlakavih ljubimaca i toliko su realne da će se i vaši ljubimci zbuniti kada ugledaju sebe na vašim stopalima.

Bez obzira radi li se o mački ili psu, sve što trebate je poslati fotografiju vašeg ljubimca, a oni će učiniti sve ostalo.

- Izvedite svog ljubimca u šetnju na potpuno nov način! Naše plišane papuče ručno su izrađene od najkvalitetnijeg umjetnog krzna i bilježe sve detalje vašeg ljubimca - navodi se na web stranici.

Ovakve personalizirane kućne papuče svidjele su se mnogim vlasnicima ljubimaca, a društveni mediji su preplavljeni njihovim fotografijama.

- Puno hvala na nevjerojatnim papučama. Frank misli da su mu to braća i sestre. Gura ih i laje na njih pitajući se zašto se ne igraju s njim - napisao je jedan vlasnik.

- Prijatelji su mislili da sam dobio još dva psa. Volim svoje papuče - dodao je drugi.

Papuče dolaze u dječjim veličinama pa sve do XL. Cijena im se kreće od 1602 do 1268 kn. Ovakve papuče mogu biti i idealne za poklon nekome, piše The Sun.

Tvrtka dostavlja papuče i u Hrvatsku, samo ćete uz ovu cijenu morati platiti i dostavu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare