To je to što me zanima!

Samo u Australiji: Omotane zmije kao božićna dekoracija

U središtu Melbournea tri zmije su se sklupčale oko božićne ulične dekoracije i prestrašile prolaznike. Riječ je o australskim endemskim vrstama koje su iznimno otrovne
Vidi originalni članak

Australac Maxime Zimmermann je u grupi na Facebooku Australian Backpackers 2019 objavio fotografiju neobičnog prizora na koji je naišao šećući ulicama Melbournea, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na fotografiji su tri smrtonosne otrovnice koje su se sklupčale oko božićne dekoracije. Maxime je novinarima rekao da je riječ o kućnim ljubimcima koje je na stup smjestio njihov vlasnik kako bi napravio nekoliko blagdanskih fotografija.

- Zmije pripadaju čovjeku kojeg sam susreo na ulici u Melbourneu, kazao je mladić.

Riječ je o Raymondu Moseru čiji je nadimak Snake Man, a istaknuo je da otrovnice više nisu otrovne jer im je dao izvaditi otrovne žlijezde.

Članovi Facebook grupe brzo su identificirali o kojim je vrstama riječ, pa tako kažu da su to zmija crvenog trbuha Pseudechis porphyriacus, istočna smeđa Pseudonaja textilis te tigrasta zmija Notechis scutatus.

WWF Otrovna zmija i mačka: Ovo je dokaz da nemaju svi 9 života

- Nikad neću shvatiti kako je uspio na isti stup staviti tri najotrovnije zmije, napisao je jedan od komentatora ispod Maximeovog posta.

- Zašto su ove tri zajedno? Već i jedna omotana oko stupa bila bi dovoljna. Australac sam, ali ovo je najčudnija stvar koju sam ikad vidio - nadovezao se drugi.

- Plastične su, zar ne? U suprotnom ću odmah potražiti avionske karte - kazao je treći sugerirajući da će otići iz zemlje. Javio mu se Maxine i ustvrdio da je fotografija autentična te da je riječ o pravim životinjama. - Nisu plastične, prave su, napisao je.

LUTA NEW YORKOM 'Iz zoološkog vrta pobjegla je otrovna zmija, ali nema panike'

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 15

  • pollo 18.12.2019.

    Netko pogledao sliku mog avatara????

  • 18.12.2019.

    Super su 🐍

  • 18.12.2019.

    Kao stvoreno za mene......toliko da ne mogu ni sliku pogledati....:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare