To je to što me zanima!

Samo za svijetlu put: Prekrijte podočnjake bijelim korektorom

Ovaj trend je isprobala i šminkerica Nikkie Tutorials koja je uzela ipak malo blaži bijeli korektor. Ona je bila zadovoljna krajnjim rezultatom, no veliku ulogu u tome igra to što je ona svijetle puti
Vidi originalni članak

Ultra bijeli korektor ispod očiju ponovno je u trendu zahvaljujući TikToku koji vadi stare trikove za šminkanje iz arhive. 

POGLEDAJTE VIDEO: Šminka i kistovi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prisjetite se 2009. godine i početaka klasičnog konturiranja. Tada su Tyra Banks i Eva Longoria nanosile podlogu preko blijedog korektora kako bi posvijetlile podočnjake i stvorile kontrast brončanoj konturi nanesenoj ispod jagodica.

JEDNOSTAVNO I IMPRESIVNO Kleopatrin riblji rep postignite pomoću ove tehnike: Olovka za oči naglasit će i produbit pogled

Nedavno je korisnica @blumarinebae prikupila više od pola milijuna lajkova na videu koji prikazuje isti trik s bijelim korektorom. Naime, ona ga u tom videu nanosi u obliku trokuta počevši od njezinog unutarnjeg kuta oka i uz nos, a zatim povlači crtu skoro do kraja linije gdje počinje kosa.

@blumarinebae

Run! don’t walk 2 ulta ..🤭

♬ original sound - Kevo

- Ovo izgleda neredno - priznala je, a zatim pokazala kako korektor izgleda uklopljen u cijeli njezin make up, odnosno podlogu i konturu.

ISTAKNITE JAGODICE Pravi odabir bronzera: Svijetla put traži nijansu meda, srednja bakar, a tamna put zlatni ton

Trend je isprobala i poznata šminkerica i YouTuberica Nikkie Tutorials koja je uzela ipak malo blaži bijeli korektor. Ona je bila isto tako bila zadovoljna rezultatom pošto je ona dosta svijetle puti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials)

Ipak, ovaj trik za posvjetljavanje područja ispod očiju je primjereniji blijedim osobama jer bi na nekim tamnijima mogao izgledati nakaradno, piše Glamour Magazine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare