To je to što me zanima!

Sanja Doležal kuha teleći file u pršutu ili slasnu Saltimboccu!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Naučite pripremiti vrhunsko talijansko glavno jelo na način poznate voditeljice i pjevačice Sanje Doležal, a uz njene detaljne upute nemoguće je pogriješiti...
Vidi originalni članak

Sanja Doležal pripremila je Saltimboccu alla Romanu ili teleće filee omotane pršutom, no u ovom videu otkriva i svoje tajne sastojke uz koje teletina postaje iznimno aromatična, slasna i sočna. Njome ćete sigurno oduševiti i najzahtjevnija nepca, a možete je koristiti i kao glavno jelo i kao predjelo. Dolazi li vam društvo, a želite pripremiti nešto konkretno, ovo jelo je pun pogodak. Inače, Saltimbocca u prijevodu s talijanskog znači "ravno u usta". 

Sve sastojke i način pripreme pogledajte na Kuhari.com. U zajedničkoj suradnji redovito ćemo objavljivati najkvalitetnije video recepte hrvatskih profesionalnih i amaterskih kuhara. 

Dobar tek!

Idi na 24sata

Komentari 14

  • stepfordska9 11.10.2011.

    sljedeći tjedan - Sanja i kako brzo smršaviti ! :)))

  • Bole top 11.10.2011.

    i sanja dolezal kupuje u konzumu,vidio sam ju nedavno u konzumu,ali me nije prepoznala

  • picuskin 11.10.2011.

    Još jedna propala "zvijezda" naše "estrade",ponestalo za kruh pa prodajmo raji kuharicu.Nit si bila pjevačica, još manje voditeljica, a kuharica si samo po stasu i godinama.Da zaključim,kuhaj onome svom doma i svojim podebljim prijateljicama.Ak nas nešto zanima mi pogledamo kod Ane!

Komentiraj...
Vidi sve komentare