To je to što me zanima!

Sanjiva kolekcija vjenčanica Ivana Alduka podno Sljemena

Nova linija za jesen/zimu 2014./15. spaja bijele vjenčanice i one u boji slonovače sa zlatnom i srebrnom čipkom. Kroj je jednostavan i decentan, a opet moderan
Vidi originalni članak

Privatni vrt podno Sljemena poslužio je kao savršena kulisa nove bridal kampanje Ivana Alduka. Zvijezda linije "Ponoć u vrtu" za jesen/zimu 2014./15 je Ana Laura Kapetanović koja se odlično snašla pred objektivom Mare Milin. 

U trećoj kolekciji prevladavaju vjenčanice u bijeloj, boji slonovače i boji vanilije. Poseban naglasak daje im bijela, srebrna i zlatna čipka te tanko remenje. Modeli su decentni i elegantni, a opet tako moderni. 

- Nakon prve dvije bridal kampanje koje su nastale u interijeru, u slikarskom studiju i dvorcu Trakošćan, ovu novu odlučili smo vizualno oblikovati u eksterijeru predivnog vrta obitelji Radanović. Radna tema nove kampanje bila je "Ponoć u vrtu", a na taj način smo dobili mistične, mjesečinom okupane fotografije s kojima sam iznimno ponosan jer su, kao i sve naše kampanje, rađene s mnogo strasti i entuzijazma te ih odlikuje vrhunska kvaliteta - objasnio je Ivan Alduk.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Sheeena 09.08.2014.

    Predivan pas i lijepa zelena trava.

  • CUKRENA. 08.08.2014.

    Najljepša je ona na sl. 7 ..:))

  • sindica2 08.08.2014.

    Lijepe i nježne......mogu proći....:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare