To je to što me zanima!

Šanse da osvojite djevojku su veće po sunčanom vremenu

Sunce utječe na raspoloženje, ali i na ljubav, gotovo petina žena dala je svoj broj telefona po lijepom vremenu, a na oblačan dan isto je učinilo tek 13,9 posto njih
Vidi originalni članak

Vrijeme osim na raspoloženje utječe i na ljubavni život, pa su tako žene spremnije dati svoj broj telefona po sunčanom vremenu, nego po oblačnom, utvrdila je studija francuskog Sveučilišta Bretagne-Sud provedena na 500 ljudi. Znanstvenici su promatrali kako žene reagiraju na "osvajanje" tijekom svibnja i srpnja, piše Daily Mail. Pripadnicama ljepšeg spola pristupali su muškarci, a jedina razlika u pristupu bile su vremenske prilike. 

Muškarci su razgovor započeli rečenicom. "Bok, ja sam Antoine, a ti si jednostavno prekrasna. Sada trčim na posao, ali mogli bismo se poslije naći na piću. Nadam se da ćeš mi dati svoj broj telefona". Gotovo petina žena dala je svoj broj telefona po lijepom vremenu, a na oblačan dan isto je učinilo tek 13,9 posto njih, potvrdilo je istraživanje. 

- Sunce utječe na naše raspoloženje, a prijašnja istraživanja su potvrdila da što je vrijeme ljepše to smo i bolje raspoloženi. Čini se da sunčeve zrake utječu i na flertanje, pa su muškarci uspješniji u osvajanju po sunčanom nego po oblačnom vremenu - istaknuo je voditelj istraživanja Nicolas Gueguen sa Sveučilišta Bretagne-Sud.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • spetsnaz GIRL 91 02.02.2013.

    ma to ovisi o izgledu muskarca ne o vremenu,malo ste pobrkali haha

  • jojneznam 01.02.2013.

    najlakše je subotom poslije pola noći u nekom disku.

  • nuklearni fizičar 01.02.2013.

    ne trebaš biti nuklearni fizičar da dođeš do zaključka da su ljudi bolje volje kada je sunčano, svi su veseli i nasmijani spremni na razgovor i šalu ali kada kiša pada većina je namrgođena i loše volje

Komentiraj...
Vidi sve komentare