To je to što me zanima!

Savršena guza: 5 jednostavnih vježbi koje možete raditi doma

Za savršenu guzu ne trebate odlaziti u teretanu. Pet vježbi, za koje će vam trebati samo bučice i elastična traka, dovoljne su da oblikujete stražnjicu i pripremite tijelo za plažu
Vidi originalni članak

1. Bočni koraci

Prije svega, najvažnije je zagrijavanje, a treba se koncentrirati na aktivaciju gluteusa. Stavite elastičnu traku iznad koljena. Noge neka budu u širini bokova sa savijenim koljenima i krečite se bočno u jednu pa drugu stranu. Napravite barem 20-30 koraka. 

POGLEDAJTE VIDEO: Trener Dario Žinić vodi vas kroz trening kod kuće

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

2. Dizanje utega

Ovo je odlična vježba za bildanje mišića stražnjice. Uzmite uteg, koljena neka vam budu savijena i leđa ravna. Bokove povlačite nazad, a prsa prema naprijed te se vratite u početni položaj. Radite barem 12 ponavljanja.

3. Potisak kukovima

Leđima se naslonite na klupu s nogama na podu. Dignite jednu nogu, a s drugom se otisnite od poda što više u visinu. Možete staviti uteg na drugi kuk pridržavajući ga rukom. Možete raditi i verziju s leđima na podu. 

SVE O TRENINGU KOD KUĆE' 'Za dobar trening ne trebate skupe rekvizite. Ako nemate bučice - napunite boce vodom'

4. Bugarski čučanj

Stanite u položaj iskoraka, ali tako da vam je stražnja noga na stolici ili klupi. Uzmite bučice i lagano se spuštajte prema dolje i vraćajte. Napravite 3-4 serije po 10 do 12 ponavljanja. 

4 MIŠLJENJA Stručnjaci o sirutki: Dobra je za imunitet, pomaže smršaviti, a možete je napraviti i kod kuće

5. Podizanje kukova

Lezite na leđa. Skupite stopala s raširenim nogama. Možete staviti uteg na zdjelicu kako bi imali dodatno opterećenje. Podižite kukove prema gore. Napravite 3-4 serije s 20 do 25 ponavljanja, piše MSN. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • deniman666 01.05.2021.

    trebaju biti vjezbe sa opterecenjem a ne ta 20+ ponavljanja, 10 ponavljanja max, 15+ svaka 3-4 tjedna i srediti prehranu normalno jer ako treniras i jedes kobasice cvarke i majonezu sve ode u dupe haha doslovno

  • 30.04.2021.

    Ma samo jedna, motiku u ruke i okopavat kunpire🍑

  • sljastrava 30.04.2021.

    Ne bi bilo umjetnih guza da te vježbe pomažu😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare