To je to što me zanima!

Savršena oluja: Jesenski stil za trendi look u kišnim danima

Nose se lakirane kabanice, vjetrovke u jarkim bojama i parke leopard-uzorka, koje će se ove jeseni lako uklopiti u svakodnevnu garderobu te biti praktične i lijepe
Vidi originalni članak

O kupnji kabanica, gumenih čizama te što većih i izdržljivijih kišobrana ove jeseni razmišljaju svi... Tako su se kišni elementi, namjerno ili ne, uvukli i u kolekcije najvećih svjetskih dizajnerskih imena. Hunter, Belstaff, Kolor i Adam Selman predlažu vremenskim prilikama prilagođenu modu, koja zbog toga nije ništa manje šik, elegantna, pa čak ni manje ženstvena. 

Dugogodišnji Rihannin dizajner Selman kombinira dugačke parke s kapuljačom u jarkim bojama i čistu eleganciju - crnu “od glave do pete” - te cijeli styling dodatno podcrtava crvenim ružem. 

A pogledamo li ponudu high street dućana, vidjet ćemo da ni kabanice nisu što su nekad bile. Nose se lakirane, s leopard-uzorkom, jarkih boja, odnosno trendi modeli koji će se što lakše uklopiti u svakodnevnu garderobu. S tim da ona ove sezone nikako ne bi smjela biti u skladu s depresivnim, sivim i učmalim jesenskim vremenom. Birajte boje, što intenzivnije, a za svoj kišni styling inspirirajte se engleskim ladanjem, serijama poput “Downton Abbeya” i njihovim lovačkim izletima, prigrlite zemljane, šumske i travnate nijanse. 

Što se tiče obuće i modnih dodataka, tu su već sezonama nezaobilazne “hunterice”, koje obožavaju modne ikone Kate Moss, Alexa Chung, sestre Olsen, ali i vojvotkinja od Cambridgea te mnoge druge, sve su popularnije i jednostavne gumene gležnjače s potpisom Loeffler Randall, a svoju, uvjetno rečeno, nepropusnu verziju ove sezone dobile su i legendarne starke. I ne zaboravite zaštititi glavu, pa obavezno nabavite lovačku fedoru ili šiltericu s nekim duhovitim natpisom, koje su u različitim kombinacijama boja i uzoraka preplavile naše prodavaonice.

Preuzeto iz tjednika SuperMile - svake subote besplatno ekskluzivno uz 24sata!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare