To je to što me zanima!

Savršena zimnica: Pripremite specijalitete od voća i uštedite

Kako bi zimnica potrajala, sterilizirajte staklenke kuhanjem u kipućoj vodi oko 15 minuta prije punjenja. Jako je bitno i da staklenke imaju poklopce koji se mogu dobro zatvoriti
Vidi originalni članak

U vrijeme kad preokrenemo svaku kunu rukama prije nego kupimo namirnice koje nam trebaju za pripravu obroka, uzgoj domaćih plodova u vrtu i spremanje njegovog viška za zimu čini se kao najprihvatljivija i najjeftinija opcija. Slatka bakina zimnica u zimi će nas ugrijati više nego ikakav kupljen slatkiš, pa ukuhavanje pekmeza, marmelada, kompota i sirupa, te pravljenje likera treba raditi s ljubavlju i voljom.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare