To je to što me zanima!

Savršene fotografije berbe kraj Skradina - uživaju sva osjetila

Imamo sjajnih ideja za fotografiju pa smo se sjetili da ih napravimo u berbi, da se malo zabavljamo. Ove bude posebne emocije, nastale su u vinogradu koji je zasadio otac Joso, priča Ivan Sladić
Vidi originalni članak

Da parafraziramo, prilika čini fotografiju, kad je aparat u vještim rukama, a ideje u kreativnim glavama. Tako su prošlog vikenda nastale ove sjajne fotografije vinarije Sladić.

POGLEDAJTE VIDEO: Blagodati grožđa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Berba je bila u okolici Skradina, mjesto Plastovo. Fotograf je bio Franko Kelam, a modeli uglavnom članovi obitelji Sladić i njihovi prijatelji. Rezultat je vrhunski, berba iz nekog drugog kuta...

- Često Franko i ja idemo po sajmovima, imamo sjajnih ideja za fotografiju pa smo se sjetili da ih napravimo u berbi, da se malo zabavljamo. Ove bude posebne emocije, nastale su u vinogradu koji je zasadio otac Joso, bila je obitelj, emocije su bile zaista posebne. Mislim da se to na fotografijama i vidi - kaže nam Ivan Sladić.

A obiteljska tradicija je duga više od stotinu godina. Prije 20 godina i braća su posadila nasade. Ukupno na nešto više od šest hektara imaju samo autohtone sorte njihova kraja.

- Mi smo mala obiteljska boutique vinarija. Glavna sorta nam je maraština - objasnio nam je Ivan.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 24.09.2020.

    Dobre slike.🙂

  • Šumarko 24.09.2020.

    Uziva li i doljnje osjetilo?

  • Munchmallow08 24.09.2020.

    Predivne slike , za svaku pohvalu 👍🏼👑

Komentiraj...
Vidi sve komentare