To je to što me zanima!

Savršeni uvojci pretvaraju vas u trenu u divu večeri

Seksi valoviti uvojci jednako pristaju bujnoj kao i tankoj kosi, kojoj daju željeni volumen. Možete ih lako napraviti i kod kuće za samo pola sata
Vidi originalni članak

Prirodni uvojci s pramenovima koji su ravni uz korijen kose te se uvijaju po dužini jedan su od glavnih trendova ove sezone. Izgledaju ležerno, ali i seksi, pa pristaju i uz dnevni i večernji “look”. Osobito pristaju bujnoj kosi, kakvu ima tamnoputa ljepotica Salma Hayek, ali će i slabijoj, tanjoj kosi povećati volumen.
Prvi korak je u njezi kose. Nahranite je snažnim regeneratorom, koji će spriječiti da se uvojci zapetljaju. Stavite malo pjene ili spreja za kosu i uvijte pramenove spužvastim uvijačima, ali ne sasvim nego od korijena ostavite neuvijeno dva to tri centimetra kose.

- Bilo da se pojavi sa sitnim kovrčama ili glamuroznim uvojcima, Nicole Kidman uvijek izgleda božanstveno jer kovrče njezinu licu daju anđeoski sjaj.

- Razdjeljak na sredini i valovi kose koji padaju na ramena Vanessi Paradis daju mladenački i pomalo hipi izgled, koji joj odlično pristaje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare