To je to što me zanima!

“Seks-dijetom" bolje ćete upoznati tijelo i osjećaje

Tijekom seks-dijete piše se i dnevnik, u kojem nema mjesta za sramežljivost, a nakon 30 dana vrijeme je za praksu koja će biti bolja no ikad
Vidi originalni članak

Nakon seksa osjećate se prazno ili nezadovoljno? Primjećujete da vam libido slabi? Prije vođenja ljubavi znate kako će ono izgledati? Ako ste odgovorili potvrdno na bilo koje od ovih pitanja, kandidat ste za 'seks-dijetu’, tvrdi Ian Kerner. Ispunjen i bogat intimni život temelji se na povezanosti s partnerom, a loš seks znak je da treba poraditi na vezi. Suzdržite se od nježnosti na mjesec dana, podijelite misli s partnerom te pišite dnevnik. Vođenjem bilješki dolazi se do zanimljivih uvida koji pomažu u ponovnom stvaranju zanosa. Možda će vam u početku biti teško slobodno govoriti o željama i potrebama, ali ćete se s vremenom opustiti.

>>Prije kretanja na “seks-dijetu” razgovarajte s partnerom i dogovorite se da nećete kršiti pravila. Budite složni i odlučni u provođenju novog plana.

>>Tijekom “seks-dijete” vježbajte duboko disanje, šetajte i bavite se tjelesnim aktivnostima. Suzdržite se od samozadovoljavanja i gledanja pornofilmova.

>>Unaprijed se dogovorite o vremenu koje ćete rezervirati za razgovor o tome kako se osjećate. Budite otvoreni i podijelite misli jedno s drugim.

>>Osim vođenja ljubavi, nisu dopušteni poljupci ni dodiri. No nemojte se udaljiti već provodite mnogo vremena u zajedničkim aktivnostima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lemi20 10.09.2008.

    hehe...koja je razlika izmedu ovoga clanka i \"mjesec dana dijete...\"? samo naslov!

Komentiraj...
Vidi sve komentare