To je to što me zanima!

'Seks na jednu noć? To je mamurluk gori od pijanstva...'

Tijekom studija najsramotnije nisu bile moje “sekskapade” nego to što nisam izrazila tugu. Danas znam da seks seksa radi nije dobar za mene. I to je OK
Vidi originalni članak

Seksualno sam sazrijela na fakultetu. I među nama djevojkama, seks na jednu noć je bio mnogo više od obreda za inicijaciju. To je bio sveti gral potvrde. Što je bio češći to si više vrijedio.

Vikendom smo ili pijane istraživale krevete i tijela muškaraca u blizini. Ujutro bismo se vraćale u našu kuću sestrinstva. Taj put bio je poznat među nama kao “Hod srama”. Potom bismo se pobrinule za fizičke simtpome mamurluka.

Ali kada su u pitanju emotivne posljedice, bile smo posve izgubljene. Neke su se povukle u samoću i “jutro poslije” provodile plačući u sobi. Neke su se zurile u TV, neke su se trplae čokoladom i nezdravom hranom kako bi si podigle rapoloženje. Neke su manijakalno provjeravale mobitele kako bi uhvatile eventualni SMS od sinoćnjeg partenra na jednu noć. Ali SMS nije stizao. I to je boljelo. No umjesto da smo izrazile svoju tugu, samo smo je pomele pod tepih.

Više pročitajte ne Net.hr-u.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Lalala5 06.07.2015.

    I koliko puta ste se tako kajale?

  • 04.07.2015.

    ja to nikad neradim jednu noc. jedna ko nijedna.

  • Lucifer 02.07.2015.

    I onda takva isfrustirana krava koja mrzi cijeli muški rod postane sutkinja ili djelatnica socijalne službe ili profesorica na faksu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare