To je to što me zanima!

Seksala sam se s muškom seks lutkom i bilo je nevjerojatno...

Karley Sciortino testirala je mušku seks lutku za potrebe dokumentarca, ljubila se i seksala se s njim. I nju samu iznenadilo je što je osjećaj seksa gotovo identičan odnosu sa stvarnim muškarcem
Vidi originalni članak

Seks kolumnistica za Vogue i Vice Karley Sciortino iz New Yorka dobila je na "testiranje" Gabriela, mušku lutku za seks. Gabriel je izrađen tako da izgleda što stvarnije. Može se naručiti i izgledati kako god vi to želite. Košta oko 43.000 kuna. Penisi dolaze u opuštenom i dignutom stanju, a postoje i opcije da ih se zagrije.

To bi spriječilo potencijalni problem jer su tijela lutki obično vrlo hladna, piše Mirror. Karley kaže da je penis vrlo stvaran, sa stvarnim stidnim dlakama, tvrd iznutra i mekan izvana. 

Karley ga  je testirala za dokumentarac o muškim seks lutkama. Željeli su testirati tezu da žene ne mogu imati dobar seks s muškom lutkom jer im je za dobar seks potrebna emotivna veza. 

Karley se najprije ljubila s Gabrielom, a potom se i seksala s njim.

- Osjećaj je čudan jer izgleda kao živa osoba koja ti ne može odgovoriti. No vrlo je stvarno i jedina je razlika što ja u potpunosti vodim igru - ispričala je. 

- Takav seks ne možete doživjeti sa stvarnom osobom. Ovo je potpuno jedinstveno iskustvo - zaključila je. 

Pogledajte cijeli dokumentarac:

Idi na 24sata

Komentari 491

  • ivana kiss 25.02.2017.

    P.s.skužila sam da se ovdje najviše muškarci odupiru i kritiziraju!

  • ivana kiss 25.02.2017.

    sve u svemu lutak točno zna što ženi u tom trenutku treba. .kad treba ubrzati, kada stati,kada još, kada dosta. ..nema mirisa. .sve super!ideemmm taamoo gdje je sve po moommm!

  • Ljenjuškanje 20.01.2017.

    bolest

Komentiraj...
Vidi sve komentare