To je to što me zanima!

Seksi čipka, satenske tange i mašne - ali u rublju za njega?

Ovo rublje prvenstveno je namijenjeno muškarcima koji se žele zabaviti, a ružičaste gaćice s crnom mašnom najtraženiji su komad. Proizvođači jamče diskreciju...
Vidi originalni članak

Baš ti je dobar taj grudnjak, rečenica je koju bi uskoro mogli slušati muškarci od svojih nježnijih polovica ako se odluče na kupnju specijaliziranog donjeg rublja za muškarce poznatog australskog proizvođača HommeMystere.

Uz izuzetak nekoliko avanturista, čipkasto, satensko i podstavljeno donje rublje bilo je rezervirano za žene, no artikli poput gaćica "Moulin Rouge", tangi "Kralj džungle" i grudnjaka "Ne zaboravi me" sve su prodavaniji, tvrde proizvođači za Daily Mail. Svojim kupcima jamče diskretnu narudžbu i dostavu te tvrde kako je rublje napravljeno po mjerama tako da muškarcima pristaje savršeno.

- Ovo je rublje namijenjeno prije svega muškarcima koji se žele dobro zabaviti, a istovremeno imaju dovoljno samopouzdanja da se u njemu ne osjećaju loše - kažu iz tvrtke.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Sonador 26.04.2013.

    Da me dragi iznenadi nečim ovakvim mislim da ne bih mogla doći do zraka od smijeha... :D

  • SA-SU 26.04.2013.

    Zbog nedostatka vremena komentiranja nema! A tu se nema ni šta komentirati, jer takvo nešto staviti na sebe kao muškarac bila bi prava katastrofa! Muškarci i čipke? Ma molim vas!

  • 1111111111111 26.04.2013.

    zamislite scenu dovedeš curu doma i počmete se mazit i i skineš se i onda onaj trenutak kad te ženska ugleda u tome hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare