To je to što me zanima!

Seksi kalendar s hrvatskim vaterpolistima je rasprodan - izmamio je uzdahe mnogih žena

'Vjerujemo da je bitno mladim naraštajima predstaviti njihove uzore kao timske igrače ne samo na njihovom radnom mjestu, u ovom slučaju u bazenu, već i izvan njega, u svakodnevnom životu'
Vidi originalni članak

Kako se radi o limitiranom izdanju koji su mnoge žene željele na svojim zidovima, kalendar je nažalost rasprodan. Stajao je 16 eura i planuo je brzo nakon puštanja u prodaju, a mogao se kupiti u web shopu HVS-a. Oni koji su uspjeli nabaviti svoj primjerak sad su još sretniji, nakon ulaska Barakuda u finale Svjetskog prvenstva.

PODIJELITE SVOJE MIŠLJENJE ANKETA Tko vam je najzgodniji naš vaterpolist? Žene, birajte...

Donosimo vam nekoliko fotografija pa, ako ga već nemate na zidu, uživajte ovako u pogledu na naše ljepotane.

Kalendar je vrlo privlačno napravljen, dečki izgledaju sjajno, no ono najvažnije je poruka koju nosi - da kućanski poslovi nisu rezervirani samo na žene. 

- Kalendar krase iznimno atraktivne fotografije vaterpolskih reprezentativaca uhvaćenih u objektivu majstora fotografske profesije, Šime Eškinje. U kalendaru za 2024. Barakude možete vidjeti u ulogama u kojima se svi mi nalazimo svakodnevno, odnosno u dnevnim kućanskim poslovima - kažu u Hrvatskom vaterpolskom savezu.

- Ideja je bila da uspješne i moćne muškarce, u ovom slučaju vaterpolske reprezentativce, aktualne europske prvake iz Splita 2022., prikažemo u nekoj od svakodnevnih životnih situacija unutar kućanskog prostora - pojasnila je Ivana Janković, voditeljica marketinga i odnosa s javnošću Hrvatskog vaterpolskog saveza.

- Nimalo se ne srameći pokazati kako sudjeluju u pomoći svojim ženama, majkama, sestrama, ili pak brizi o svom samostalnom životnom prostoru. Vjerujemo da je bitno mladim naraštajima predstaviti njihove uzore kao timske igrače ne samo na njihovom radnom mjestu, u ovom slučaju u bazenu, već i izvan njega, u svakodnevnom životu. Ove godine na izmaku se zaista puno razgovaralo o potpori ženama, te smo se htjeli nadovezati na tu temu, pokazujući i na ovaj način kako se sportski velikani ne ustručavaju javno iskazati svoju potporu svim damama - dodala je.

POGLEDAJTE VIDEO: KOJE JE ESTETSKE ZAHVATE RADIO TOM CRUISE

Idi na 24sata

Komentari 3

  • BabaYaga 16.02.2024.

    Ne čudim se da je rasprodan 😉😁

  • Aye. 16.02.2024.

    Bome, nezgodni nisu. 😁

  • Kokolo Moj 16.02.2024.

    Grubi i Cigi su ga već ofarbali u bijelo, u duetu 😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare