To je to što me zanima!

Seksi tajne o muškarcima koje vjerojatno niste znali

Muškarci se brže i lakše zaljubljuju nego žene, od pogleda na privlačno žensko tijelo gube razum, a oni s višom razinom testosterona zaziru od braka
Vidi originalni članak

Ako je muškarcu prstenjak duži od kažiprsta, znači da je u maternici imao idealnu razinu testosterona, što povoljno utječe i na duljinu penisa. Prstenjak iste duljine ili kraći od kažiprsta upućuje na to da muškarac ima prosječan penis, otkrili su znanstvenici sa Sveučilišta u Liverpoolu. No oni s visokom razinom testosterona, usprkos uvriježenu mišljenju, nemaju nužno bogatiji seksualni život. Istraživanja su pokazala kako se takvi muškarci rjeđe žene, češće rastaju, a i skloniji su nasilju. Muškarci u braku češće se seksaju nego oni koji nisu oženjeni. No dokazano je i kako se razina testosterona spušta kad se muškarac veže uz svoju obitelj, osobito nakon što mu se rodi dijete.
Također, brže se i lakše zaljubljuju nego žene - i jedan pogled na privlačno tijelo ili lice suprotnog spola dovoljan im je da izgube razum. Oni su i 20 puta skloniji neobičnijem, društveno neprihvatljivom ili rizičnijem seksualnom ponašanju nego žene.

Ne vole lagati radi seksa
Muškarci ne vole ići na spojeve jer to znači da često moraju uljepšavati istinu kako bi osvojili partnericu. Oni zapravo jedva čekaju da budu u braku kako ne bi morali više lagati da bi dobili seks. Ne vole ni kad ih partnerice dodiruju hladnim rukama i nogama.

Ljubavnice su opasne

Čak 14 od 20 muškaraca koji su umrli tijekom seksa bili su s ljubavnicom, utvrdili su znanstvenici. Također, otkrili su kako se najčešće seksaju u nepoznatom okruženju, primjerice hotelu, i to nakon obilnog jela i mnogo alkohola.

Uzbuđuje ih ambijent

Iako to nerado priznaju, i oni vole mirisne svijeće, svilene plahte, ulja za masažu, mirisna mlijeka za tijelo... Sviđa im se i dok im partnerica ostavi “seks-suvenir” na koži poput ljubavnog ugriza ili lagane ogrebotine koje samo oni mogu vidjeti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • PapaŠtrumpf 23.07.2010.

    ...i žena piše članak o muškim tajnama

Komentiraj...
Vidi sve komentare