To je to što me zanima!

'Veličina 'ponosa' ženama nije toliko bitna, a 'obdareniji' često imaju i veliki problem!'

Čak 85 posto muškaraca ima penis veličine od 12,2 do 14,2 u erekciji te su oni manji ili veći rijetke iznimke. No zanimljivo je kako osobito obdareni često razočaraju, jer misle da je dovoljno samo 'penetrirati'
Vidi originalni članak

Stručnjakinja za seks, Australka Nadia Bokody iz Sydneyja tvrdi kako je opterećivanje muškaraca veličinom njihove 'alatke' ne samo djetinjasto, već i posve nepotrebno.

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, razbijajući popularni mit, ta je seks-blogerica utvrdila kako veličina ne samo da nije bitna, već da su 'obdareni' često i gori u krevetu, prenosi The Sun.

- Unatoč generalnim predrasudama, muškarac s ogromnim penisom nije san svake žene, a oni koji jesu iznadprosječno obdareni najčešće ne ispune očekivanja u krevetu - kaže Bokody.

SKRIVENE STRASTI Sat i datum rođenja otkrivaju tipove ljubavnika: Koji ste vi?

Nadia smatra kako se loši rezultati dječaka s velikim 'paketima' svode na to da oni zapravo misle kako u seksu ne moraju ništa raditi, osim penetrirati.

A čak preko 75 posto žena ne može postići orgazam isključivo penetracijom, pa je tako od veličine penisa znatno važnija pažnja posvećena predigri, oralnom seksu, dodirivanju prstima i osobito - poznavanju ženske anatomije i signala partnerice da joj nešto odgovara ili ne.

Globalne studije pokazuju kako je prosječna mjera penisa u erekciji oko 13,12 cm -  te čak 85 posto muškaraca se nalazi u rangu od centimetar manje do centimetar više od toga.

VRIJEDI PROBATI Top 4 poze za najbrži orgazam: Perec, zmaj, ispravljač i stup

Unatoč tome, postoji jedan siguran način udaranja na muški ego - ismijavanjem veličine njegovog penisa.

- Potrebna nam je edukacija, trud i odmak od pornografskih stereotipa kako bismo objasnili muškarcima što točno više zadovoljava žene te kako bi oni stekli samopouzdanje na temelju svojih ljubavničkih vještina, a ne centimetara koje imaju ili nemaju - istaknula je.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Orion23 19.09.2020.

    Ja preferiram manje, veliki mi je u nekim pozama too much...

  • bubamara1978 19.08.2020.

    Bitna je tehnika!Nekad onaj s manjim bolje zadovolji ženu nego onaj koji ima velikog🤭

  • 17.08.2020.

    Otkud toj strucnjakinji ono,,ogromni,,volio bi vidjeti da se skinemo dvojica da vidim gdje ce pogledati i uzeti 14,5 ili cistih 19,laze cura samu sebe i tjesi one male

Komentiraj...
Vidi sve komentare